KINO

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika agula38, 1 czerwca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. agula38

agula38 Chodząca legenda forum

Po otworzeniu kina i kliknieciu Akcja - pojawia się takie okienko na przeglądarce IE
    a na Mozilli takie
    czy ktoś też tak ma ?

2. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

Aga ja mam chrome i obejrzalam wlasnie 2 filmiki bez problemu ;)

3. agula38

Ja oglądam bez problemu ,ale czasami pojawia się taka reklama z wyraźną blokadą jakiejś niebezpiecznej stronki i nie powinno tak być .

4. -danka47-

-danka47- Naśladowca mistrzów

ja mam dokładnie tak samo , ale tylko z tą reklamą .Reklama o lodach chodzi normalnie .

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Graczom dziękuję za pomoc.

Agula wygląda na to, że to jak widać na Twoim screenie błąd konfiguracji właściciela witryny lub też kwestia ustawień zabezpieczeń Twoich przeglądarek. Wyślij proszę zgłoszenie tej sytuacji do PT, tam zostanie to zweryfikowane.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

6. agula38

Ale z tego co napisała -danka47- u niej też się to zdarza na tej jednej reklamie ,wiec to nie kwestia ustawień przeglądarek .
    Mam reklamy z lodami ,jakies samochody ,bryły latające i na nich jest wszystko w porządku ,tylko przy probie otworzenia jednej reklamy pojawia się takie okienko .
    Pytań nie mam. :)

7. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

W takim razie być może jest to ta pierwsza opcja, o której napisałam wyżej. Z pozycji forum oczywiście niczego nie sprawdzimy ani nie zweryfikujemy, dlatego też zapraszam do PT.

A skoro tutaj nie masz dalszych pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.