kino

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika magola44, 2 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. magola44

magola44 Aktywny autor

ponownie problem z kinem już od dłuższego czasu nie mam żadnych filmów w kinie jeszcze wcześniej zdarzało się że udało mi się obejrzeć 1 na 2 dni a teraz żadnego ciekawa jestem czy więcej ludzi tak ma czytałam ogłoszenie dotyczące kina ale to nie rozwiązuje problemu a z PT jestem na łączach cały czas ciasteczka wyczyszczone i reszta też oki

2. alekar

alekar Chodząca legenda forum

to chyba problem większości farmerów... ja nie mam filmów od Nowego Roku :cry:

3. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Rozumiem, ale nic nie możemy zrobić w tej sprawie. To kwestie "odgórne" i PT również w tej sprawie nie zawsze jest w stanie pomoc.
    Jak ostatnie Ogłoszenie mówi...
    ...trwają prace nad sprawnym działaniem kina.

Czy mogę jeszcze w czymś pomóc?

4. -edycia-

-edycia- Forumowy żółtodziób

Ja jestem w stanie zrozumiec brak filmikow z powodu braku sponsorow ale dlaczego po ogladnieciu juz dostepnego nie sa doliczane kinopunkty?

5. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

-edycia- osobiście jeszcze nie miałem sytuacji w której obejrzałem film w kinie i nie doliczyło mi kinopunktów.

Jeśli obejrzałaś film i nie doliczyło Ci bonusu - napisz proszę do Pomocy Technicznej - sprawdzą dziennik zdarzeń na Twoim koncie poprzez konsolę systemową.

Czy mogę jeszcze w czymś pomóc?

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Kolejne pytania się nie pojawiły więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.