kino

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika -izifarmer-, 4 stycznia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -izifarmer-

-izifarmer- Okazjonalny autor

czy to kino będzie w końcu działało tak jak powinno działać ? czyli 4 filmy po 15 kino punktów itd czy wciąż musimy być gorszymi graczami od innych ?

***kacper*** lubi to.
  2. LadyBird80

LadyBird80 Forum Pro

a ja od jakiegoś czasu mam czarny ekran i nic nie mogę zarobić :(

3. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

udaje mi się obejrzeć tylko 1 film na dobę,,szkoda

4. LadyBird80

LadyBird80 Forum Pro

to i tak nieźle :) u mnie kompletna blokada :/

***kacper*** lubi to.
  5. -izifarmer-

-izifarmer- Okazjonalny autor

komu to trzeba zgłosić i ile razy żeby kino normalnie działało - temat kina jest znany i nikt z tym nic nie robi - nie zdziwie się jak w odpowiedzi dostanę " twój post usunęłam bo nie wnosił nic do dyskusji " - tak najszybciej rozwiązuje się problemy - usunąć i po sprawie

***kacper*** lubi to.
  6. miska17031

miska17031 Okazjonalny autor

U mnie tak samo blokada ;/

7. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

-izifarmer-, za to czy są filmy i ich ilość odpowiedzialny jest sponsor. Jeśli nie ma sponsora, który te reklamowe filmiki udostępni w naszej grze, to ich po prostu nie ma. Tak jak jest napisane w poradniku : >>>klik<<<.

Ja również tak samo jak Wy nie mam filmików, zapominam już powoli o kinie, niemniej jednak ten dział nie jest działem dyskusyjnym i do zamieszczenia opinii i uwag zapraszam tutaj : >>>klik<<<.

-izifarmer-, czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

8. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Pomimo dzisiejszej obecności na forum Autor kolejnego pytania nie zadał, więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.