Kino

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Rennnnie, 7 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Rennnnie

Rennnnie Okazjonalny autor

Przy tym filmiku o ciężarówkach przez chwilę pojawiła się możliwość odebrania nagrody, ale z powrotem znikła. Co się dzieje?

2. Antenka18

Antenka18 Ambasador forum

Ja przy tym filmiku ani razu nie miałam możliwości odebrania kinopunktów. Ktoś pisał w wątku o kinie, że są dwa filmiki za jeden są punkty za drugi nie ma.

3. Alan1907

Alan1907 Wyjątkowy talent

zgadza sie niemal codzien jest 1 x reklama wody dajaca kpt , a ta z cieżarówka nie daje nic :p nic nowego sie nie dzieje ;)

4. ***kacper***

***kacper*** Baron forum

Szkoda, że pojawia się tylko ten bez KP.

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Graczom dziękuję za pomoc.

Zapraszam do zapoznania się z poradnikiem : >>>Kino <<<. Czytamy w nim między innymi :

"(...) Czasem za obejrzany film mimo obejrzenia go w całości kinopunkty nie zostaną przyznane. W takiej sytuacji film jest traktowany jak byśmy go nie oglądali. (....).

Do rozmów i zamieszczenia swojej opinii zapraszam tutaj : >>>klik<<<.

Rennnnie, czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

6. Rennnnie

Rennnnie Okazjonalny autor

Tak, cały czas takie samo: dlaczego możliwość odebrania kinopunktów to się pojawia, to znika.

7. SMOD_Atena

Jeśli po obejrzeniu filmu pod okienkiem z filmem, w prawym, dolnym rogu pojawi się np... przycisk "Więcej kredytów" to nie powinien zniknąć. Taki napis klikamy i pojawia się napis "Udało się " , następnie możemy zamknąć okno i kinopunkty zostają dopisane.

Jeśli już u Ciebie pojawił się napis "Więcej kredytów" i zniknął to być może wtyczka AFP jest uszkodzona i należy ją odinstalować i zainstalować ponownie : >>>Reinstalacja Adobe Flash Playera<<<.

Sprawdź proszę jak sytuacja wygląda na innej przeglądarce i napisz proszę czy problem ustąpił czy też masz jeszcze jakieś pytanie ?.

8. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

Ja obejrzalam filmik i zakmnelam okno po filmiku i dopisalo mi 15 KP

9. jakleci.damian182

jakleci.damian182 Mieszkaniec forum

U mnie należy zobaczyć filmik 3 razy a za czwartym dostaje 15k.,miałem tak już trzy razy.

10. SMOD_Atena

Graczom dziękuję za pomoc.

Ja również przed chwilą obejrzałam filmik z ciężarówką Volvo i teraz po obejrzeniu nie klikając w żadne napisy zamknęłam okno kina i punkty zostały dopisane. Wcześniej za ten filmik na kilka obejrzanych punkty dostałam tylko raz. Więc tak jak jest napisane w poradniku, nie wszystkie filmiki są punktowane i to się zgadza.

Rennnnie, czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

11. cyfrzak

cyfrzak Wielki mistrz forum

dokładnie mam tak samo, nie ma napisow więcej kredytow ale po obejrzeniu i zamknieciu i ponownym wejściu do kina sa punkciki

chrumcia91 lubi to.
  12. SMOD_Atena

cyfrzak, dziękuję za pomoc.

A skoro Autorka dalszych pytań nie ma to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.