kino

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika wandeusz, 9 października 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. wandeusz

wandeusz Komisarz forum

w kinie mam obrazki z samochodem , fragmentem ulicy i co z tym zrobić??? kiedyś działało na zasadzie przesuwania ramek a teraz????

2. hexa30

hexa30 Zaawansowany

no ja tez mam z tym problem , bo nie wiem o co chodzi z tymi samochodami

3. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

wandeusz, hexa30, zapraszam Was do tego wątku: ..::klik::.. - tam Gracze pięknie wszystko wyjaśnili. :)
    Jeżeli po zapoznaniu się z podanym wątkiem, zwłaszcza z tymi ostatnimi postami będziecie mieli jakieś pytania zapraszam tutaj. :)
    Wybaczcie że odsyłam Was do innego wątku, ale ja do swojego kina dawno nie chodziłam, bilety za drogie. ;)

Czy Autor tematu ma jeszcze jakieś pytania? :)

4. wandeusz

wandeusz Komisarz forum

czytałam dokładnie wszystkie rady i usiłowałam coś zrobić lecz nic kompletnie nie działa, nie mam żadnych strzałek którymi bym mogła coś przesuwać a te po lewej stronie obrazka tylko przesuwają całym obrazem - coś nie tak ?? poproszę o pomoc bo ciągle ostatnio mam tą "zagadkę"

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

wandeusz, tutaj Gracz radzi jak i gdzie klikać w te strzałki >>>klik<<<. Jak jeszcze pojawi się w Twoim kinie taka zabawa, to spróbuj proszę robić tak jak radzi Gracz.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie ?

6. wandeusz

wandeusz Komisarz forum

chyba coś u mnie jest nie tak!!! klikam i klikam gdzie się da i nic z tego nie wynika. Nie mam jak przesunąć ramki, a jak klikam na obrazek z samochodem i zieloną strzałką to nic się nie dzieje z czerwoną też. a w kinie nic innego nie mam :(

7. SMOD_Atena

wandeusz, pod tymi obrazkami po prawej stronie są jeszcze strzałki, klikając w nie zmieniają się obrazki i ponownie trzeba wybierać zielony haczyk czy tak zwany ptaszek lub czerwony krzyżyk. Na końcu pojawia się okienko, w którym klikamy "Submit" i powinny być kinopunkty . Spróbuj proszę jeszcze raz.

8. wandeusz

wandeusz Komisarz forum

dzięki za wskazówki ale odpuściłam sobie bo nic z tego nie wychodzi, pozdrawiam

9. SMOD_Atena

Bardzo proszę, przykro mi że się nie udało. A skoro nie masz już pytań to temat zamykam, pozdrawiam wzajemnie i mimo wszystko miłego dnia życzę.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.