kino

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika tes-44, 1 lipca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. tes-44

tes-44 Czeladnik forum

Dlaczego w kinie nie są naliczane pkt-dzisiaj kilkakrotnie obejrzałam film a kinopunkty nie zostały doliczone ? Od wielu,wielu miesięcy jeden jedyny raz udało mi się obejrzeć bez problemu jakiś tydzień temu --czy ktoś mi powie co jest grane? Czy u wszystkich to kino tak działa?

2. IGreg

IGreg Forumowy żółtodziób

U mnie wczoraj nie naliczyło punktów 2 razy:(

3. tes-44 faktycznie ostatnio bardzo często za obejrzany filmik kinopunkty nie są dopisywane ale w poradniku wyraźnie jest napisane :

Kilka ważnych informacji:

• Filmy należy obejrzeć do końca.
      • Za obejrzenie pierwszych czterech filmów do naszego konta zostanie dodane 15 sztuk kinopunktów za dany film. Za piąty film otrzymamy 5 kinopunktów, za szósty film trzy kinopunkty. Następnie od siódmego do dwunastego filmu po 2 kinopunkty. Od trzynastego filmu w górę dostaniemy po 1 kinopunkcie.
      • Kino działa podobnie jak Cash for Action. Oznacza to, że za dopisywanie nagród odpowiada Sponsor, a ekipa Farmeramy może jedynie przekazywać sugestie dotyczące jego sprawnego funkcjonowania.
      • Nie ma dziennego limitu oglądanych filmów.
      • Filmy oglądamy w odstępie czasowym co 30 sekund.
      • Czasem za obejrzany film mimo obejrzenia go w całości kinopunkty nie zostaną przyznane. W takiej sytuacji film jest traktowany jak byśmy go nie oglądali.
      • Doba w kinie nie jest liczona od północy, a powstaje poprzez upłynięcie 24 godzin od pierwszego filmu, który dał 15 kinopunktów.
    Podaję jeszcze.....PORADNIK.....:)

4. tes-44

tes-44 Czeladnik forum

dzięki za odpowiedź-prawdę mówiąc filmy oglądam zawsze do końca (i po upływie 24h) -jakoś nie ma to wielkiego znaczenia bo pkt i tak są nie naliczane -no ale trudno :(

5. KaBeUK

KaBeUK Analityk forum

Ja oglądam na angielskim serwerze i mi zawsze dolicza. Tylko w Polsce zawsze był problem. Nie jest to jednak wątek dyskusyjny więc już zamilknę ;)

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

KaBeUK, dziękuję za pomoc i w związku z tym, że dział nie jest działem dyskusyjnym, do zamieszczania opinii o kinie zapraszam tutaj : INFO: Kino w mieście
    A skoro Autorka już pytań nie ma, to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.