kino

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika lidia1963, 30 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. lidia1963

lidia1963 Analityk forum

ogladnelam 4 filmy i mi nie dopisalo zadnych punktow Oszustwo

2. Po obejrzeniu trzeba nacisnąć Skip w prawym dolnym rogu, a potem Więcej kredytów i na koniec Udało się.
    Dodam jeszcze że według ....PORADNIKA ... nie za każdy obejrzany filmik dostajemy kinopunkty :)

3. HMJS

HMJS Stały bywalec

a mi w ogóle od dłuższego czasu kino nie daje obejrzeć filmu ;(. Dlaczego?

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

W poradniku podanym przez MOD_Kleopatrę,czytamy między innymi :

UWAGA: Czasem filmów jest mało lub nie ma ich wcale. Powodem jest to, że nasz partner SponsorPay ma ograniczoną ilość filmów dostępnych do oglądania.

lidia1963,czy masz jeszcze jakieś pytanie?

5. HMJS

HMJS Stały bywalec

czy istnieje jakiś przydział tych filmów? że np. mogą je oglądać gracze z wysokim lvl, bo u mnie naprawdę od bardzo dawna żaden film się nie wyświetlił.

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

HMJS
    Nie ma czegoś takiego jak przydział lvl-a od którego dostępne są filmy.Tak jak wyżej napisałam,filmów jest ograniczona ilość i po prostu,którzy Gracze szybciej wejdą do kina ci w tym limicie się zmieszczą,a kiedy ograniczona ilość wyświetleń zostanie już obejrzana,wtedy filmów niestety brak.

7. Pomimo obecności na forum autorka więcej pytań nie zadała więc zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.