KINO

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kozoduj, 26 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kozoduj

kozoduj Forumowy żółtodziób

Witam
    Obejrzałam wczoraj dwa filmy i nie dostałam żadnego kinopunktu.
    Takie sytuacje się powtarzają i są irytujące.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Tak jak to jest napisane w poradniku,nie za wszystkie obejrzane filmiki otrzymujemy kinopunkty.Niestety nie mamy na to żadnego wpływu.Zapraszam do zapoznania się z poradnikiem :>>>Kino
    Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. marysiad8

marysiad8 Książę forum

Nie wiem jak autor ale szkoda zadawać pytania bo i tak nic to nie daje . Kino to wielka LIPA. Proponuje zlikwidowac będzie mniej nerwów bo każdy liczy na punkty a tu nic .A odsyąłnie do poradników czy ogłoszen jest CZYSTĄ KPINĄ

Anuszki lubi to.
  4. Autorka została skierowana do przeczytania poradnika ponieważ właśnie w nim jest napisane że nie za każdy obejrzany filmik dostajemy kinopunkty.
    I przypominam że nie jest to dział dyskusyjny:)
    Czy autor chciałaby jeszcze o coś dopytać ???:)

5. Anuszki

Anuszki Półbóstwo forum

Chciałam tylko powiedzieć że od po raz pierwszy od kilku miesięcy w kinie był "film" i zapłacono mi za jego obejrzenie ;)

6. Do dyskusji na temat kina zapraszam do ...TEGO ... wątku :)

Odpowiedz została udzielona link do poradnika podany nic więcej tutaj nie wymyślimy więc pozwolę sobie założyć kłódeczkę

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.