Kino

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika mira6545, 7 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. mira6545

mira6545 Okazjonalny autor

Chciałam się dowiedzieć dlaczego jak włączam kino to nie ma filmów tylko czarna plama pokazuje się ,od dwóch tygodni to samo,

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Problem czarnego ekranu w kinie jest znany od dawna,odpowiedzialny za ten stan jest zewnętrzny dostawca,który również od dawna pracuje nad usunięciem tego problemu.Jest ogłoszenie na ten temat,cały czas aktualne :>>>INFO: Problem z kinem

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. litkajestem

litkajestem Moguł forum

ja mam, jak to jest ze gdzie indziej nie ma tego problemu, tylko u nas, nierozumie dlaczego?

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

litkajestem,widocznie z dostarczaniem filmików dla Ciebie nie ma problemu,to chyba powinnaś się cieszyć,prawda?
    A tak jak napisałam wyżej za problemy z czarnym ekranem odpowiedzialny jest zewnętrzny dostawca i my nic na to nie poradzimy.

mira6545, czy masz jeszcze jakieś pytanie?

5. mira6545

mira6545 Okazjonalny autor

Dziękuje nie mam pytań.

6. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Również dziękuję, skoro więcej pytań nie ma, zamykam temat :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.