kino

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika bacha-1, 3 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. bacha-1

bacha-1 Okazjonalny autor

hej,
    od kilku miesięcy mam w kinie film reklamujący linie lotnicze, pomimo oglądania nie mam naliczonych punktów, jestem cierpliwa(kilka miesięcy to trwa) ale mam pytanie kiedy mi go zmienią???????

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Nie mam pojęcia,u mnie bardzo rzadko w ogóle bywają filmy w kinie,reklama linii lotniczych chyba tureckich była raz i to dawno temu,ale jak dobrze pamiętam kinopunkty miałam dopisane.Może po obejrzeniu filmiku trzeba kliknąć np.. "skip" albo "więcej kredytów",a później "udało się". Zapoznaj się proszę z poradnikiem na ten temat,tam znajdziesz wszystkie informacje : >>>Kino<<<

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

Ostatnie edytowanie: 3 lutego 2015
  3. bacha-1

bacha-1 Okazjonalny autor

wszystkiego o czym piszesz próbowałam i nic..... ale dzięki za odpowiedź...:)

SMOD_Atena lubi to.
  4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Niestety innych sposobów już nie znam.A skoro nie masz już pytań,to również dziękuję i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.