kino

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Weronikkaa, 30 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Weronikkaa

Weronikkaa Czeladnik forum

mam pytanie ,co z tym kinem ? dalej nie działa strasznie to długo trwa..... robicie cos z tym?

2. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Weronikkaa, za kino odpowiedzialny jest zewnętrzny partner - my jako moderatorzy nie mamy na niego wpływu, oczywiście przekazujemy sugestie/uwagi graczy. Zawsze możesz napisać do Pomocy Technicznej, przedstawić problem, zwrócić na niego uwagę bezpośrednio :)

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytania? :)

3. zielonygroszek83

zielonygroszek83 Baron forum

a ja obejrzałam właśnie dwa filmy i ani jednego kinopunkta nie dostałam o_O

4. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

zielonygroszek83, jak podaje ten poradnik: ..::klik::..
    "Czasem za obejrzany film mimo obejrzenia go w całości kinopunkty nie zostaną przyznane. W takiej sytuacji film jest traktowany jak byśmy go nie oglądali." :)

5. Liliowafarma

Liliowafarma Aktywny autor

Co z tym kinem? Właśnie tydzień temu wróciłam z miesięcznego pobytu w Anglii. Codziennie oglądałam komplet filmów, a znajomi w Polsce skarżyli się na ich brak w tym czasie. Wróciłam i tu klops czarny ekran. Czyli wniosek inne kraje dostają filmy a my nie ?

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Liliowafarma
    Czyli wniosek jest taki,że np...w Anglii są reklamodawcy,którzy sponsorują filmiki w kinie,a w Polsce sponsorów brak i tym samym brak filmików.Problem z czarnym ekranem w kinie jest od dawna,odpowiedzialny za ten stan jest dostawca filmików,prace naprawcze trwają i w związku z tym jest Oficjalne Ogłoszenie: https://board-pl.farmerama.com/index.php?threads/info-problem-z-kinem.12200/

Dodam jeszcze poradnik na temat kina,tam znajdziesz wszystkie informacje : KINO.

Weronikkaa,czy masz jeszcze jakieś pytanie?

7. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Pomimo obecności na forum Autorka pytania nie zadała,więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.