Kino

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika QQRYQ333, 30 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. QQRYQ333

QQRYQ333 Hrabia forum

Mam pytanie czy za wyświetlanie filmików w kinie cały czas jest odpowiedzialny ten sam sponsor czyli SponsorPay ? czy coś się zmieniło i jest kilku dostawców reklam itd.?

2. yvonnege_

yvonnege_ Baron forum

Nie wiem jak ten sponsor się nazywa, ale to ten co wyświetla czarny ekranxD Kilka miesięcy temu pisałam w tej sprawie do PT i nawet było ogłoszenie, że problem znany. Do tej pory nic nie naprawili....

3. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

QQRYQ333, z tego co wiem (dopytałam) nasze kino ma dwóch sponsorów, jeden to SponsorPay, o którym piszesz, nazwa drugiego sponsora nie została podana do publicznej wiadomości. :)

Czy masz jeszcze jakieś pytania? :)

yvonnege_, niestety to OO, jest nadal aktualne: ..::klik::..

4. QQRYQ333

QQRYQ333 Hrabia forum

Pytań już nie mam :) szkoda tylko że z CFA wycofano tego sponsora (na dole po prawej stronie jest nazwa) pisząc nam że nie spełniał warunków a owy sponsor jednak nadal spełnia warunki (dół obrazka -prawa strona ) tyle że nie w CFAo_O
    Można zamknąć - teraz już wiem że jest dwóch:)

5. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Skoro wszystko jasne, to zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.