kino

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika jolcia2323, 11 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. jolcia2323

jolcia2323 Zaawansowany

mam pytanie czy kino tylko u mnie nie działa, i nie chodzi o to że nie ma filmów tylko ciągle kreci się kwiatek i nie może załadować filmu. Zastanawiam się ponieważ już nie pamiętam kiedy oglądałam jakąś reklamę :cry:

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Problem z czarnym ekranem w kinie jest od dawna,odpowiedzialny za ten stan jest dostawca filmików,prace naprawcze trwają i w związku z tym jest Oficjalne Ogłoszenie : https://board-pl.farmerama.com/index.php?threads/info-problem-z-kinem.12200/
    A ilość filmików jest uzależniona od reklamodawców,którzy sponsorują te filmiki.Nie ma sponsorów=nie ma filmików.

Dodam jeszcze poradnik na temat kina,tam znajdziesz wszystkie informacje : KINO

3. jolcia2323

jolcia2323 Zaawansowany

dziękuję za odpowiedź , wszystko juz wiem , :Dmożna zamknąć

4. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Skoro wszystko jest już jasne zamykam ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.