kino

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika daruciaa, 5 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. daruciaa

daruciaa Forum Pro

Po obejrzeniu filmiku pojawił się komunikat "Gratulacje" lecz nie dopisało mi pkt do konta...

2. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Wg poradnika - nie za wszystkie filmiki dostaje się kinopunkty :)

3. babunia

babunia Forumowy żółtodziób

ja już kilka tych filmików obejrzałam i nie dostałam ani 1 kinopunkta dalej nas robią w balona i tyle w temacie

4. irenad

irenad Aktywny autor

witam ja tez mam problem z kinem pisalam juz kilka razy do PT w tej sprawie i narazie cisza a ja mam tylko piekny bialy duzy ekran od prawie miesiaca

5. BA_Chris

BA_Chris Guest

Problem z czarnym ekranem jest już zgłoszony, jeśli widzisz biały ekran może masz uruchomiony jakiś problem, który blokuje filmy? Jeśli piszesz do PT, powinnaś otrzymać odpowiedź zwrotną o przyjęciu zgłoszenia, czy takie wiadomości przychodziły do Ciebie po wysłaniu zgłoszeń? :)

6. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

wczoraj już sie ucieszylam po ponad miesiacu oczekiwania i faktycznie mialam 2 filmy i ankiete, ale dzis czarny ekran od rana :(

7. BA_Chris

BA_Chris Guest

I występowanie czarnego ekranu jest już dawno zgłoszone. :)

8. jojo212

jojo212 Moguł forum

i dALEj durnia robia z graczy bo kino jak nie dziala tak dalej jest do ... szkoda gadac

9. BA_Chris

BA_Chris Guest

Przypominam nie jest to wątek dyskusyjny, o kinie dyskutować możemy tutaj -->> INFO: Kino w mieście
    Wątek pozwolę sobie zamknąć. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.