Kino

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ***kacper***, 22 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ***kacper***

***kacper*** Baron forum

Witam. Problem z kinem został dawno zgłoszony - i co? Zero reakcji BP! Dalej czarny ekran lub "połączenie z serwerem przerwane..." - w zamian rzadko informacja o braku filmu. Brawo BP za traktowanie polskich graczy. Podobno w innych krajach filmiki są. Wystarczyłyby choćby 2 filmiki dziennie i myślę,że gracze nie mieliby powodu do narzekań.(Tworzę temat, bo poprzedni już zamknięty , nie oczekuję odpowiedzi) Pozdrawiam

2. BA_Musa

BA_Musa Guest

Nie wszystkie problemy w kinie od razu są rozwiązywane, kino jest witryną zewnętrzną, która jest udostępniana BP. Czasami trzeba poczekać, aż problem zostanie naprawiony.

Masz jakieś pytanka jeszcze?

Przypominam,że o kinie można tutaj rozmawiać
    INFO: Kino w mieście

3. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Paula, spróbuj wyczyścić pliki tymczasowe, pliki cookies i spróbuj zalogować się z innej przeglądarki. Tu post usuwam - na przyszłość - zakładaj nowy temat, jeśli nie widzisz wątku, w którym można zadać pytania :)

4. -Paula87-

-Paula87- Forumowy żółtodziób

dziękuje :) i przepraszam

5. ***kacper***

***kacper*** Baron forum

Dzięki. Nie mam pytań. Rozumiem , że sa rózne problemy. Sprawa kina ciągnie się od dawna i chyba nie tylko ja odnoszę wrażenie, że w tej sprawie akurat niewiele się robi, bo nie "leży" to w interesie BP. Miłego dnia.

6. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Skoro dalszych pytań nie ma, zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.