KINO

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika amelkann, 18 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. amelkann

amelkann Naśladowca mistrzów

Dlaczego od dłuższego czasu tj.ok.miesiąca w kinie wyświetla mi się tylko czarny ekran?

2. eewunia67

eewunia67 Ambasador forum

3. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

A ja chciałabym zapytać, jak to jest: Mówi nam się, że nie ma reklam, bo nie ma reklamodawców. Tymczasem logując się do gry pojawiają się najprzeróżniejsze reklamy. To są ci reklamodawcy, czy ich nie ma? Są, tylko nie w kinie i tylko florków brak.:mad::mad::mad:

4. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Reklamy w kinie, a reklamy przy logowaniu się do gry - to są różne reklamy...

5. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Ale ja nie pisałam o reklamach, tylko o reklamodawcach. Logując się do gry pomijam reklamy, jest taka możliwość. To bez sensu.
    Natomiast w kinie obejrzałabym tę samą reklamę od A do Z. Chyba nie o to chodzi tym co zlecają puszczanie reklam?

6. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Skaliwa, ja nie wiem, jakie są ustalenia między reklamodawcami w kinie a BP, a na jakiej zasadzie pojawiają się reklamy przed zalogowaniem :) W kinie trzeba obejrzeć całą reklamę, żeby dostać kinopunkty :)

7. BA_Chris

BA_Chris Guest

Czy Autorka wątku ma jeszcze jakieś pytania? :)

8. yvonnege_

yvonnege_ Baron forum

Teraz u mnie pokazuje się napis: nie odnaleziono serwera. Czy te błędy w kinie zostaną kiedyś naprawione?

9. romaskrys

romaskrys Moguł forum

Reklamy w kinie a przy logowaniu, to dwie zupełnie niezależne sprawy. W Kinie podlegają bezpośrednim umowom pomiędzy BP a reklamodawcami. Przy logowaniu, odnoszę wrażenie, że są nieco "poza" BP. Skąd ten wniosek? Otóż mamy w rodzince kilka kont, zakładanych w różnym czasie i za pośrednictwem różnych stron. Na niektórych z tych kont reklamy przy logowaniu występują niemal stale, natomiast inne konta nie mają i nigdy ich nie miały. A wszystkie z kont (poza jednym) tworzone były ze stron polskich (WP, NK, Farmerama itp.), więc nie ma też mowy aby reklamy "logujące" dotyczyły konkretnej lokalizacji gracza (Polska, Niemcy, Chile...).

Asiek0018 lubi to.
  10. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Forum Moderator Team Farmerama PL

Według naszej wiedzy, problem występuje u reklamodawcy. BP raczej nie jest w stanie go naprawić.

Reklamy przy logowaniu pojawiają się tylko na kontach, z których nie była dokonywana żadna płatność za realne pieniądze od października 2013r.

Nie widzę, żeby autorka miała jeszcze jakieś pytania, więc zamykam wątek.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.