kino

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Indiana2005, 16 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Indiana2005

Indiana2005 Okazjonalny autor

Cytuję :
    Witajcie Farmerzy!

Otrzymaliśmy informację, że występuje problem u jednego z dostawców filmików w Farmerskim kinie.
    Może to powodować różne przeszkody w korzystaniu z kina, m.in. czarny ekran.
    Aktualnie trwają już prace naprawcze.

Nieee, nie róbcie sobie żartów.....u jednego z dostawców?! I teraz zostało to zauważone?
    Ja nie mam nic w kinie od kilku miesięcy >:(
    Odpuściłam sobie temat bo szkoda nerwów, ale w odpowiedzi na to ciekawe ogłoszenie podniosło mi się ciśnienie i musiałam zareagować !!!!
    A żeby tak nie zostawić postu bez pytania, te prace naprawcze spowodują że ja też będę mogła skorzystać wreszcie z kina ????????

Post edytowałem, zmieniłem kolor czcionki na regulaminowy, tylko ekipa forum ma prawo używać czerwonej czcionki.

SMOD_Chris

Ostatnio edytowane przez moderatora: 16 października 2014
    -adek2002- i winiulka lubią to.
  2. BA_Chris

BA_Chris Guest

Zapraszam Cię do lektury poradnika związanego z kinem - Kino :)

Nie jestem w stanie Ci zagwarantować, że będziesz w stanie obejrzeć filmy w kinie, Ogłoszenie dotyczy dostawcy u którego podczas próby obejrzenia filmu pojawia się czarny ekran, co uniemożliwia skorzystanie z tej opcji. :)

3. Indiana2005

Indiana2005 Okazjonalny autor

Proponuję zatem usunąć całkowicie kino z gry. To chyba jedyne sprawiedliwe rozwiązanie problemu. Dlaczego mam się czuć gorszym farmerowiczem ? A tak podzieliło kino graczy na tych lepszych i gorszych, trochę żenka przyznacie?

Antekfarmer1 lubi to.
  4. BA_Chris

BA_Chris Guest

Swoje zdanie na temat kina możesz wyrazić w wątku Użytkownicy pytają, BP odpowiada. My jedynie przekazujemy opinie naszych graczy, nie mamy wpływu na funkcjonowanie kina, zwróć także proszę uwagę na fakt że kino jest zewnętrzną opcją w grze, zależną w dużej mierze od sponsorów, w mniejszym stopniu od twórców gry jak inne dostępne opcje w grze. :)

5. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Odpowiedź udzielona, pytań nie ma, zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.