kino

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika CaprisCornis, 1 września 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. CaprisCornis

CaprisCornis Zaawansowany

Pojawił się jakiś filmik o zaznaczaniu postaci. Nie można z niego wyjść za pomocą krzyżyka w prawym górnym rogu, bo go nie ma (krzyżyka, nie rogu). Nie są naliczane kinopunkty. Czy to tak miało być?

2. BA_Musa

BA_Musa Guest

3. czarne313

czarne313 Okazjonalny autor

U mnie kino nie działa juz 2 miesiace

4. BA_Musa

BA_Musa Guest

czarne313 pojawia się jakiś komunikat?

5. carpathia1

carpathia1 Czeladnik forum

w moim kinie leci tylko tynk ze ścian - widać są nadal serwry równe i równiejsze

6. BA_Musa

BA_Musa Guest

7. kotwbutach.

kotwbutach. Aktywny autor

U mnie kino nie działa ponad 2 miesiące, wchodzę do kina o różnych porach dnia i nocy. Zawsze pokazuje mi się komunikat " nie ma żadnych filmów". To jest bardzo smutne.:mad::mad::mad: kotwbutach.

8. carpathia1

carpathia1 Czeladnik forum

9. CaprisCornis

CaprisCornis Zaawansowany

10. Nie ma sponsora to i filmików jak na lekarstwo, ilość filmów nie zależy od nas więc musimy cierpliwie czekać i często zaglądać do kina :)

11. ZgredzioO

ZgredzioO Wielki mistrz forum

Kurczę, na mojej drugiej faremie, gdzie nic nie kupowałem, przy logowaniu prawie zawsze mam filmik reklamowy. Do tego jakoś sponsorzy są. Ale w kinie oczywiście posucha straszna. Coś tu jest mocno nie halo.

12. BA_Musa

BA_Musa Guest

Pomimo obecności autor nie zgłosił kolejnych pytań - kłódeczka.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.