Kino w mieście

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika sweet-gosia, 17 lutego 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. sweet-gosia

sweet-gosia Czeladnik forum

Nie wiem, czy to odpowiedni dział, jeśli nie to proszę o przeniesienie ;)

Takie mam pytanko do innych graczy. Jak u was wygląda z kinem? Od dłuższego czasu jak wchodzę do kina brak dostępnych filmów tylko taki komunikat:
    "Nie mamy niestety dla Ciebie aktualnie żadnego wideo. Proszę spróbować ponownie później.
    W tym czasie możesz sprawdzić aktualne zadania promocyjne. Wykonuj zadania, by zdobyć nagrody." a po kliknięciu poniżej:
    Niestety na dzień dzisiejszy nie ma żadnych dostępnych ofert w Twoim kraju.

Wszyscy tak mają, czy tylko u mnie coś się zablokowało? Jak kino nie działa, to po co w ogóle jest w mieście?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

sweet-gosia u mnie jest identycznie, jednak ten dział nie jest właściwym miejscem do dyskusji na temat kina. Taki wątek dyskusyjny znajdziesz tutaj: Kino w mieście.

W związku z powyższym ten temat zamykam i przenoszę do Archiwum.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.