kino w mieście

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika *ewa*, 5 października 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

co się dzieje z kinem???????????????
    nie chodzi mi o brak filmów,nawet dziś odgadłam zgadywankę i dostałam 15 kp:D
    chodzi o to,że teraz ilekroć wejdę do kina blokuje mi się cała farma łącznie z forum do tego stopnia,że muszę wyłączać laptopa,bo nic nie mogę zrobić:mad:
    i tylko kino tak reaguje,forum działa normalnie,reszta farmy też...................

bazyl2211 lubi to.
  2. yvonnege_

yvonnege_ Hrabia forum

Przed chwilą, oglądałam filmy i było wszystko ok, nic się nie zawiesiło. Może jakiś problem z programem odtwarzającym filmy?

3. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

kurcze.......nie wiem,nie znam się,poza tym zdarzyło mi się to pierwszy raz.................

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

yvonnege_ dziękuję za pomoc.

*ewa* myślę, że najlepiej będzie jak wyczyścisz wszystko: pamięć przeglądarki, ciasteczka cookies i flashowe, ewentualnie odinstalujesz i zainstalujesz ponownie wtyczkę AFP. Tutaj znajdziesz wszystkie wskazówki: Pamięć podręczna i ciasteczka, Reinstalacja Adobe Flash Playera.

Napisz proszę czy po zastosowaniu się do wskazówek problem ustąpił, czy też masz jeszcze jakieś pytanie?

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Pomimo wczorajszej obecności na forum Autorka nie kontynuowała tematu więc zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.