Opinie Kino w mieście

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika BA_Izolda*, 22 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. MobilisA075

MobilisA075 Weteran forum

U mnie przeważnie też kłódka w kinie.

2. ostrzegacz

ostrzegacz Weteran forum

Jadałem przez kilka dni lody "MAGNUM".
    Dzisiaj dostałem je aż cztery razy. Fantazja. (3 florki)

3. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

Magnum na maxa :)
    3 FL/ dziennie

4. damek37

damek37 Koneser forum

3 FL są, jak ja lubię Magnum :inlove:.

5. cyfrzak

cyfrzak Wielki mistrz forum

no u mnie tez magnum ale teraz nie ma :D może brzusio się zbuntowal heheh :D

Anetta41 i ostrzegacz lubią to.
  6. ostrzegacz

ostrzegacz Weteran forum

... się bida i płacze. Drugi dzień "......" znane Wszystkim paszoł w pietruszkę lub jak mawiają moi egipscy przyjaciele "mazał" - za chwilę.

Anetta41, tereska1108 oraz toDzasta lubią to.
  7. ninaa01

ninaa01 Okazjonalny autor

Od wczoraj mam długi filmik ze Zlatanem, który wiesza mi przeglądarkę-.-:oops: Na szczęście tylko jeden, (okrojona) reszta działa (na raty) normalnie.

8. -rybka24-

Przedwczoraj było ok :) Filmiki obejrzane, kinopunkty dopisane :)
    Wczoraj nic, dziś też nieczynne. Powinny być podane godziny pracy kina.
    Wyskakuj z pola, przebieraj się, jedź do miasta - a tu nieczynne.
    To nie ok. Zamiast cytryny zbierać jeżdżę w tą i z powrotem:(

9. Pepa2016

Pepa2016 Mistrz forum

A u mnie w kinie mnóstwo obrazkowych quizów, coraz to inne. A to samochody pod różnym kątem, a to figury geometryczne, a to muszę obrysować kontur auta stojącego za płotem. Szkoda, że po 3 odsłonach za zrobione zadania wpadają już tylko 3, 2 a nawet 1 pkt, ale średnio 2-3 FL dziennie da się zarobić :)

tereska1108, Nutka oraz eliza9070 lubią to.
  10. kulegkrycha

kulegkrycha Forumowy żółtodziób

W ciągu 24 godzin powinno być łącznie 88 kino punktów - to tylko trochę ponad 4 floreny :).

11. Alairë

Alairë Generał forum

Niestety musi to pozostać w sferze marzeń, tudzież pobożnych życzeń :music:

Miałam ostatnio sporo filmików z lodami magnum (dziewucha mnie koszmarnie irytowała, ale nie o to tutaj wszak chodzi.... :p), później trafił mi się 2x filmik z Ibrą :D.
    Nic to, że cięło okrutnie, ale gościu był bez koszulki :p ...
    Potem były skuchy, gdzie nic się nie ładowało, a trzeba było trafić w toczące się okręgi, żeby wystartować. Naturalnie, po odświeżeniu w kinie były już pustki... A przed chwilą miałam obrysowywanie konturu kota ;).

12. MobilisA075

MobilisA075 Weteran forum

Ja często mam jakieś czerwone coś na czarnym tle. To tak zawiesza mi kino że głowa pęka. Najlepiej jest jak jest magnum lub ludki.

13. basia_z_

basia_z_ Weteran forum

A może mi ktoś powiedzieć o co chodzi w tym obrysowywaniu kota? obrysowuję i za każdym razem jak skończe i chcę wyjść to mnie cofa z powrotem do kota.

tereska1108 lubi to.
  14. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

U mnie przez kilka dni pięknie chodziło, a przez 2 dni ładowało i ładowało i nic....a dziś nie ma nic

15. -rybka24-

No i mam za swoje.
    Pomarudziłam, więc nie ma nic :)
    I tak już trzeci dzień.

Anetta41 i tereska1108 lubią to.
  16. Nutka

Nutka Komandor forum

Linia obrysowania musi się zamknąć. W tym miejscu co zaczęłaś musisz skończyć (mi się zaczyna np. taką zieloną kropką).

Anetta41 lubi to.
  17. .Robaczek.

.Robaczek. Generał forum

Kurczaczek to u Was jest coś w kinie??? ja nie pamiętam kiedy na coś trafiłam... w miesiącach można liczyć... teraz jest albo proszę czekać...i wisi bez końca albo i tego napisu nie ma... nie wiem od czego to zależy, fajnie było jak wpadał choć floren dziennie z kina... albo choć jedna reklama była zawsze powoli florków przybywało a teraz nie ma nic...

eliza9070 i Anetta41 lubią to.
  18. Nutka

Nutka Komandor forum

Już od dłuższego czasu coś się trafia :). Może zmień przeglądarkę (ja gram na chrome) i zaglądaj tam o różnych porach. Miałam ostatnio to wszystko o czym piszą inni gracze. Wczoraj musiałam obrysować kontur kota :). Jak dla mnie zresztą nie ważne jest co, byle dopisywało kinopunkty :D.

19. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

Dokładnie tak. Jak wisi "proszę czekać", to masz coś nie tak z odtwarzaczem. Zrób standardowe bla-bla-bla (czytaj: reinstalacja, ciasteczka, blokada reklam...) Ale najpierw zrób jak pisze Nutka, wypróbuj na innej przeglądarce.
    Nie raz tak mam, że jest komunikat, że nic dla mnie nie ma, a za chwilę jak wchodzę, to już znajdą. Ale ogólnie są reklamy. Minimum ta jedna dziennie.

Nutka lubi to.
  20. Pepa2016

Pepa2016 Mistrz forum

Ja wchodzę po kilkanaście razy dziennie i nie zrażam się komunikatem, że nic akurat nie ma. 3-4 kliknięcia później się pojawia :) Co ciekawe, mam różne rzeczy w zależności od tego, czy otwieram grę na laptopie czy smartfonie - na lapie to z reguły quizy a na telefonie filmik z jakimś sportowcem (ale to nie ta reklama Volvo ze Zlatanem).

Nutka i eliza9070 lubią to.