Opinie Kino w mieście

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika BA_Izolda*, 22 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

i u mnie juz ciemność :(

Anetta41 lubi to.
  2. smutek281

smutek281 Czeladnik forum

Co dobre sie skonczylo a szkoda:( , od paru dni tez nie mam:(.

3. fankaromka

fankaromka Wielki mistrz forum

Nie mamy niestety dla Ciebie aktualnie żadnego wideo. Proszę spróbować ponownie później.....ale jak się loguję do gry to reklamy lecą.....no to jak jest?????w kinie niema,a tu można???

4. aweva55

aweva55 Fanatyk forum

Zastosujcie się do instrukcji Sekme z postu 1049 i będziecie oglądać filmy :)
    Ja tak robię i prawie codziennie mam 4fl . :)

5. wilandra

wilandra Analityk forum

i u mnie.... ale teraz przynajmniej gra się nie wiesza

6. rozaagata

rozaagata Aktywny autor

i u mnie tez jest ciemność

7. mieczu

mieczu Baron forum

dziękuję za podpowiedź, zastosowałem się i gotowe :)
    kino jak ta lala ;)

aweva55 i hlnrys lubią to.
  8. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Wszystko się zgadza. Miesięcznie wyciskam 130 FL.

9. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

to chyba u mnie jest ....inaczej,zmienilam na proxy i .....tez nie mam filmow :(:(,nawet loguje sie przez rtl i ..echhh,poprostu pech :cry:

10. grazyna19547070

grazyna19547070 Naśladowca mistrzów

w moim kinie ciemnosci,liczylam na kilka florenow a tu kicha.

11. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

ogólnie teraz ciężko o reklamy.... też mam proxy i często nic nie ma, albo tak jak u nas było, czarny ekran i film sie nie ładuje...>:(:cry::eek:

12. olcia857

olcia857 Naśladowca mistrzów

Pierwsze 4 są za 15 kinopunktów, potem jeden za 5 kp, jeden za 3 kp , kilka za 2 i reszta za 1 kp. Łącznie 88 kp. Jak wracam do Polski to jeszcze przez kilka tygodni mam niemiecki adres a potem kicha. Od czasu do czasu jeden film dziennie. Zmiana IP jest dla mnie zbyt ryzykowna.

13. Megan

Megan Komandor forum

Bardzo dziękuje za poradę, właśnie obejrzałam komplet filmików:)

Trochę miałam problem z tym programem, lecz już jest dobrze, jeżeli ja sobie poradziłam to i inni także:)

Usunięty post wycinam.
    BA_Czerwona

Ostatnio edytowane przez moderatora: 12 listopada 2015
  14. Bronek82

Bronek82 Hrabia forum

To wszystko jasne, czasami tak miałem ale teraz już nie działa - biały ekran z informacją że nie mamy dla Ciebie filmów:(

15. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

hlnrys, link do usuniętego wątku wycięłam. Proszę pamiętać, że wszelkie takie zmiany robicie na własną odpowiedzialność. A regularny przypływ florenów może nie być tego wart.

16. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Pewnie, że na swoją odpowiedzialność.
    Tyle się napracowałem, a tu lipa.
    Jest możliwość korzystania z kina i zarabiania florenów, to cały post poszedł w powietrze.
    Wolicie czytać wieczne utyskiwania graczy ?
    Nie chcecie dać zarobić ?

Żeby nie było podważania:

Nie wystarczy dać ostrzeżenie takie jak przy G&T, że zmiana na własną odpowiedzialność ?
    Jeśli tak, to proszę o przywrócenie postu z odpowiednią adnotacją.
    Wilk syty i owca cała.

PS.

Jest to program komercyjny, więc nie bardzo widzę jak mógłby szkodzić.

17. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Nie, nie wystarczy ostrzeżenie. Przypominam, że ewentualne skargi na działanie członków ekipy (nie tylko bany, ale również moderację postów czy wątków) powinny być kierowane do Pomocy Technicznej. Decyzja ta została skonsultowana, a powodem usunięcia nie jest utrata zysku przez BP.
    Edycja: W ostrzeżeniu zamieszczonym w Twoim profilu jak zawsze podano powód ingerencji. Bardzo proszę o zaprzestanie off-topu, gdyż jak informowałam, nie jest to właściwe miejsce. Post usunęłam.

Ostatnie edytowanie: 12 listopada 2015
  18. Alicjanastka

Alicjanastka Chodząca legenda forum

Ja się na tym nie znam, ale tzn., że trzeba zainstalować niemiecką przeglądarkę "free proxy" i z niej logować się do gry? Doczytałam ,że to zmiana IP i może być ryzykowna :(

19. ewelinpio

ewelinpio Czeladnik forum

U mnie cały czas jest jakaś ankieta a filmików niet!!!xD

20. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Takie zmiany IP mogą okazać się niebezpieczne dla Waszych kont w grze i jeśli ktoś zmienia swoje IP robi to na swoją odpowiedzialność. My informujemy, że najbezpieczniej jest stosować się do naszych oficjalnych poradników zamieszczonych na forum.

Alicjanastka i Anetta41 lubią to.