Opinie Kino w mieście

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika BA_Izolda*, 22 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

wrocilam po polski i z filmami gorzej...w nocy czasem cos mi sie uda obejrzec a tak to kicha :(

RanczoMustafa lubi to.
  2. dagaa111

dagaa111 Czeladnik forum

Kino nadal nie działa. Ile to już lat?

3. fankaromka

fankaromka Wielki mistrz forum

Nie mamy niestety dla Ciebie aktualnie żadnego wideo. Proszę spróbować ponownie później.

u mnie takie coś.....fajne nie????:)

już się nawet nie wkurzam8)

4. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

5. chrumcia91

ja dzis w nocy obejrzalam filmik za 15 KP ;)

hiacynta lubi to.
  6. tadeusz19

tadeusz19 Forumowy żółtodziób

Ludzie to kino to jest "Pic na wodę fotomontaż|" :(

hiacynta i RanczoMustafa lubią to.
  7. elwira17

elwira17 Stary wyjadacz

U mnie nie :) Ostatnio raz po raz działa, oby tak dalej :)

hiacynta lubi to.
  8. .bronte.

.bronte. Czeladnik forum

Ja dziś miałam dwa filmiki :)

9. WhateverHappenes

WhateverHappenes Cesarz forum

W obecnej sytuacji uważam, że kino w mieście powinno być po prostu zlikwidowane , to jest całkowicie niepotrzebna animacja i kpina z graczy.
    Albo nie ma co oglądać albo jak się da pooglądać to nie dopisuje kinopunktów -porażka !

-gonska-, hiacynta oraz RanczoMustafa lubią to.
  10. aoscar33

aoscar33 Forumowy żółtodziób

szkoda tam nawet zaglądać bo ja to już chyba od roku nic nie obejżałam w tym kinie :(( porażka

11. swietaromaniuk

swietaromaniuk Czeladnik forum

Od trzech miesięcy dziś nie był czarny ekran,była reklama, pewnie następne trzy miesiące ciszy nadchodzi -.-

hiacynta lubi to.
  12. Anuszki

Anuszki Półbóstwo forum

13 kwietnia się ucieszyłam bo obejrzałam reklamę, wypełniłam ankietę i wpadło trochę kinopunktów, od tamtej pory kilka razy zdarzyło mi się obejrzeć reklamę ale bez kinopunktów -.- zniechęca mnie to kino >:(

hiacynta lubi to.
  13. bozka44

bozka44 Okazjonalny autor

Kino !!! to największy bubel w grze : filmików nie ma i chyba nie będzie (brak sponsorów ), napisali by jest w remoncie do odwołania i byłby spokój, a tak stoi taka atrapa i denerwuje graczy.

hiacynta i RanczoMustafa lubią to.
  14. elwira17

elwira17 Stary wyjadacz

Też mnie denerwuje, bo niepotrzebnie tracę czas na wchodzenie tam, a czas to pieniądz. Kiedy zafundowali nam to kino, to założenia były nie takie, że wchodzimy tam i całujemy klamkę.

RanczoMustafa lubi to.
  15. ***kacper***

***kacper*** Baron forum

Masz rację. Myślę, że czarny ekran zaliczany jest jako oglądanie filmu bez kinopunktów - ekranik jest róznej wielkości, środek kręcący się też sugeruje wgrywanie filmu. Czy to się dzieje za zgodą BP? - dlatego BP nie reaguje na głosy graczy. Podpisują z kimś umowę to powinni wymagać. Pewnie uważają, że mniej kinopunktów to więcej realnej kasy dla nich. I tu się mogą bardzo pomylić.

-gonska- i RanczoMustafa lubią to.
  16. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Kino to największy bubel w tej grze. Jak wprowadzili zmianę w punktacji, to od razu zabraklo dla nas reklam. Poprzednio reklamy były i codziennie można było zarobić 60 KP. Po zmianie filmów niet. Szkoda tylko, że my jako kraj spoza strefy euro musimy sponsorowac firmę za realne pieniadze, bo inaczej trudno zdobyć FL.

17. miekinia

miekinia Okazjonalny autor

Z tym kinem to zwykła ściema, niby jest ale tylko denerwuje graczy. Jak byłam we Francji to kino można było oglądać codziennie. Tam nikt nie robi łaski graczom, jak ma być to jest. Ja zastanawiam się czy nie skończyć całej tej zabawy w farmera, bo niestety gra nie daje takiej satysfakcji jak na początku.

18. chrumcia91

a ja miałam wczoarj ankiete za 30 KP :)

hiacynta i Anuszki lubią to.
  19. Anuszki

Anuszki Półbóstwo forum

Czy mogę nabluzgać na te kino??????????????
    Aż mnie palce świerzbią żeby to zrobić >:(
    Obejrzałam dwa razy głupią reklamę a KP nie dopisali mi :mad:

hiacynta lubi to.
  20. Malinka_12

Malinka_12 Koneser forum

Ja wczoraj pierwszy raz wypełniłam ankietę i dostałam 30 kinopunktów. Dzisiaj już jednak nie ma ani ankiety, ani filmiku. A szkoda...

hiacynta lubi to.