Opinie Kino w mieście

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika BA_Izolda*, 22 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. amber♥

amber♥ Komandor forum

ogłaszam upadłość kina na moim koncie , od dawna ciemność widzę, ciemność ..:p;)xD

Anetta41 lubi to.
  2. Yaris_123

Yaris_123 Cesarz forum

A u mnie dzisiaj, jak rzadko ostatnio, komplecik filmów i nawet za każdy dopisało KP... reklama filmu :)

ankak106 i Anetta41 lubią to.
  3. niesamowitusia

niesamowitusia Książę forum

U mnie to samo leci - niestety.....

4. jaadao

jaadao Wyjątkowy talent

Od listopada załapałam się aż na jedną ankietę o Farmeramie . Zarobiłam więc 30 KP-co podzielone na 4 miesiące daje 7,5 KP miesięcznie.
    Co ja zrobię z tak ogromnym zarobkiem??????

antekstep lubi to.
  5. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

Normalnie szok!

Przed chwilą miałam ankietę (już drugi raz) i zarobiłam 30 KP!
    Potem weszłam jeszcze raz i obejrzałam reklamę linii lotniczych i dostałam kolejne 15 KP!

Szok! Niedowierzanie!
    xD8):D

toDzasta lubi to.
  6. druid750

druid750 Czeladnik forum

Również jestem w szoku dziś obejrzałem komplet reklam wody (vivaconagua)za kino-punkty :)

7. Aż poszłam do siebie i faktycznie ankieta się pojawiła i punkciki dopisane :)

8. stawinoga

stawinoga Hrabia forum

a w moim kinie nic,zabite dechami :cry::cry::cry:

antekstep i hiacynta lubią to.
  9. Megan

Megan Komandor forum

Jakieś trzy tygodnie temu trafiła mi się ankieta i to wszystko jaki u mnie jest pożytek z kina.

W takim razie dlaczego niektórzy mogą z kina korzystać a inni nie, od czego to zależy?

10. hiacynta

hiacynta Chodząca legenda forum

O rany! U mnie też zjawiła się jakaś reklama z żarciem, aż zgłodniałam a to przecież po 22:00.

11. toDzasta

toDzasta Komandor forum

Cóż za zbieg okoliczności:D Poczytałam wasze komentarze, poszłam do kina a tam ankieta za 30KP8)

12. Dorota1020

Dorota1020 Analityk forum

A ja przed chwilą widziałam filmik z żarciem, też kinopunkty dopisało :).

kybek93 lubi to.
  13. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Poleciałam i ja do kina, ale u mnie bez zmian :cry:>:( Kręcące sie kółko, zero, nul :mad::mad: Już nie pamiętam, kiedy u mnie był jakiś seans filmowy, chyba parę dni w styczniu filmiki o UE i to wszystko.

14. -Nati362-

-Nati362- Okazjonalny autor

czy ktoś jest w stanie odpowiedzieć czy kino zostanie kiedyś naprawione, ten kręcący się kwiatek irytuje, ile jeszcze potrzeba na naprawienie błędu :cry:

Alicjanastka lubi to.
  15. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Ale to nie jest żaden błąd! Po prostu nie ma podobno reklamodawców, podobno, he ja w to nie wierzę. W całej UE są tylko u nas nie ma? Nikomu tam na górze po prostu na tym nie zależy. Ciekawe, ze przy logowaniu do gry reklamy są i to co chwila inne >:(:wuerg:

toDzasta i Alicjanastka lubią to.
  16. Alicjanastka

Alicjanastka Chodząca legenda forum

Właśnie skaliwa też tak myślę, ciągle mówią, że to wina dostawcy fimików, więc trzeba go zmienić. U mnie chyba na pół roku było z 5 filmików, a ankieta pojawia się, ale też nie tak jak pisali, że raz na dwa tygodnie tylko dużooooo........... rzadziej:(:cry:

17. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

To, że trzeba zmienić dostawcę to nie wiem, przecież to zależy od polskich administratorów, czy od jakiejś " góry", widać im nie zależy. Dostawca przecież sie wywiązuje z dostarczania reklam, tylko, że te reklamy nie są w kinie a przy logowaniu. I tego nie rozumiem :mad:. Przecież można te reklamy pominąć i nie oglądać, a w kinie tak sie nie da, zresztą teraz to każdą reklamę za KP każdy obejrzy do końca.
    U mnie też te ankiety są chyba raz na trzy, cztery miesiące :cry:

18. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

A mi się dziś pokazał jeden filmik :D w koncu ;) 15 kinopunktów dostałam

19. Alicjanastka

Alicjanastka Chodząca legenda forum

Zobaczcie kiedy była wiadomość o nowym kinie??? 7 m-cy temu i jakoś nie słychać żeby coś pozytywnego się w tym kierunku działo. No bo i po co oglądać filmiki i zbierać floreny. Trzeba korzystać z banku, bo to jest zarobek dla p. V, a nie robić graczom prezenty :(:(:(.

20. Konwalia

Konwalia Wielki mistrz forum

U mnie to samo. Zaczął się marzec, a w związku z tym rozpoczęłam 3 miesiąc bez kina. To jakaś kompletna fikcja! :wuerg:

kybek93 lubi to.