Opinie Kino w mieście

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika BA_Izolda*, 22 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

u mnie głucho i ciemno juz dosyc długo, a czasem sie pojawialy filmy :(

kybek93 lubi to.
  2. jakleci.ewa102

jakleci.ewa102 Zaawansowany

U mnie podobnie,chociaż czasem jeszcze zaglądam z nadzieją ,ze trafię na filmik:)

kybek93 lubi to.
  3. xkasiorekx

xkasiorekx Forumowy żółtodziób

A ja uważam, że to nie fair...ciągle mam ankietę po francusku (którą sumiennie wypełniłam już chyba ze 20 razy), a za którą punkcika ani jednego jeszcze nie otrzymałam...Pragnę nadmienić, że mój facet ciągle ma jakieś filmiki i uzbierał w ciągu kilkunastu dni prawie 1000kp.... :/ i gdzie tu sprawiedliwość:(

kybek93 lubi to.
  4. amber♥

amber♥ Komandor forum

Od dawna w kinie nie mam filmów - trochę szkoda, widać ..z jednej strony gadają o wyrównywaniu szans , z drugiej robią nas w konia :oops::p

Anetta41, kybek93 oraz hiacynta lubią to.
  5. hiacynta

hiacynta Chodząca legenda forum

Nie jesteś osamotniona, jest nas więcej. Widocznie twórcy tej gry uważają, że rolnikom trochę kultury się nie należy, chłopy do roli, a nie do kina8);):p

Anetta41 i kybek93 lubią to.
  6. ninaa01

ninaa01 Okazjonalny autor

Do mojego kina zaglądam ostatnio sporadycznie, ale dzisiaj podczas takiej wizyty dostałam ankietę:) I na tym się skończyło.

7. hiacynta

hiacynta Chodząca legenda forum

No proszę, wielkie zmiany w kinie. Postęp, co prawda filmów jak nie było tak nie ma, ale można popatrzeć na nową piękną ramkę w koło ekranu;)

8. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

weszlam i szok-ankieta :)

Anetta41 lubi to.
  9. TrissMerigold.

TrissMerigold. Fanatyk forum

Witam ;) Ja po dłuższej przerwie w aktywności farmerskiej upewniłam się, że w kinie na pewno za wiele przez ten czas mnie nie ominęło ;D Sprawdziłam w ramach odkurzania wszystkich kątów - nadal ciemno :p

10. Yaris_123

Yaris_123 Cesarz forum

Skoro po 5 latach nagle "naprawiają" nam obornik to może i po kolejnych 5 latach doczekamy się w końcu zmian w kinie... jeśli gra będzie jeszcze istniała oczywiście:)

11. ankak106

ankak106 Komandor forum

Dzisiaj z rana reklama pasty do zębów, a wieczorem ankieta:) punkty dopisało:)

12. kybek93

kybek93 Chodząca legenda forum

A ja sobie wchodzę... i ... nic .....a potem wychodzę zawiedziona bo cały czas czarny ekran - czy takie kino powinno istnieć w XXI wieku?
    Dla kogo to kino ma być ?

ankak106 i Anetta41 lubią to.
  13. _Tomek94_

_Tomek94_ Młodszy ekspert

To raczej jest żałosny cyrk - od dłuższego czasu też mam wiecznie czarny ekran i żadnych ankiet

ankak106, kybek93 oraz Anetta41 lubią to.
  14. -Karara-

-Karara- Czeladnik forum

Ja też już bardzo długo mam czarny ekran. Wchodziłam o każdej porze dnia i nocy. Już nie wiem kiedy mam wejść, żeby coś obejrzeć ;/

15. PiraSolo

PiraSolo Młodszy ekspert

A ja sobie wchodzę i ........ jest filmik o ciuchach, punkty dopisało :):)xD

16. Pracuś57

Pracuś57 Mieszkaniec forum

Cud!!!! Obejrzałam przed chwilką bardzo ciekawy film(francuski), pomimo że, w połowie wyświetlił się zielony kwadracik... film obejrzałam do końca:DPolecamxD

17. toDzasta

toDzasta Komandor forum

Ja również oglądnęłam;) Bardzo fajna reklama:D Jednak myślałam, ze to jakiś trailer filmu a tu reklama:D I jeszcze ze znanym aktorem (z Hannibala np:D) SUPER!:)

18. kwasia1999

kwasia1999 Młodszy ekspert

Szaleństwo zaliczyłam pierwsze kino w mieście co wchodziłam pojawiał się czarny znany ekran, aż tu nagle ta ta dam reklama linii lotniczych istny armagedon xD

19. deadwing

deadwing Komisarz forum

Udało mi się obejrzeć ją nawet 2 razy z rzędu, ale co z tego jak kinopunktów dostałam okrągłe zero :(.

Heh, dopiero za reklamę C&A zaliczyło mi 15 kp.

20. iwona7676

iwona7676 Forumowy żółtodziób

u mnie cały czas czarny ekran, żałosne -.-