Opinie Kino w mieście

Discussion in 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' started by BA_Izolda*, Aug 22, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. allasad

allasad Forum Pro

U mnie kino też nie działa co jest grane nie wiem.

2. Liliowafarma

Liliowafarma Aktywny autor

Z przyzwyczajenia wchodzę do kina a tu komunikat: zapraszamy ponownie i tak od miesiąca :(

3. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

U mnie też dawno nic w kinie nie było :(

4. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

witam:D
    u mnie po pięknych dniach nastały dni pochmurne:(
    od jakiegoś czasu znów biały kryminał ze znanym napisem:(co do kupowania florków,to chyba coś w tym jest,ja od czasu do czasu kupuję florki i tej reklamy nie mam....................
    ja gram na firefoksie

Last edited: Aug 28, 2014
  5. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Hehehe..U mnie tak od ok. 3 m-cy..xD W związku z tym poszłam do prawdziwego kina na "Dawcę pamięci" Polecam a kino w mieście Farmeramy bojkotuję.xD

6. rak1990

rak1990 Mieszkaniec forum

U mnie też nic :( ale to żadna nowość

7. -toja_71-

-toja_71- Mistrz forum

u mnie filmów mnóstwo, tylko żółta tablica z napisem dla niesłyszących wszystko zasłania 8)xDxD
    Ale prosi grzecznie, żebym spróbowała później - to próbuję... no i oczywiście zachęca do naciśnięcia X w górnym rogu - to naciskam...

8. gosikbrunetka

gosikbrunetka Koneser forum

wakacje sa :p wiec filmow brak :p

9. azadrubalja

azadrubalja Weteran forum

I to CZARNY !!!

10. agaszcz80

agaszcz80 Koneser forum

U mnie po kinowym kryminale zrobiła się komedia ;)xD

11. -szalona-

-szalona- Wyjątkowy talent

U każdego nic, przynajmniej takie to pocieszenie, że nie jestem sama. Nie pamiętam już nawet kiedy ostatnio jakiś film oglądałam... Chyba dobre kilka miesięcy temu

12. madasek

madasek Młodszy ekspert

U mnie przed chwilą był film. Ciekawostka trwał 1 godz i 40 minut :D. Obejrzałam kawałek, przesunęłam prawie do końca i zaliczyło mi 15 kinopunktów :D

13. zuzia1522

zuzia1522 Półbóstwo forum

Też go miałam leciał coś około 20 mim.potem go wyłaczyłam ale 15pt dopisał :p

14. jakleci.wiola26

jakleci.wiola26 Wyjątkowy talent

Aż poleciałam sprawdzić u siebie... i byłxD Trwał 2h ale go trochę przyspieszyłam i dopisało punktyxDxDxD

15. sunshinexxxx

sunshinexxxx Forum Pro

u mnie tez pojawil sie 1 filmik i dopisalo punkty ! :)

16. Golden

Golden Młodszy ekspert

Filmik leciał i po dwóch minutach wyszedłem z kina ale kinopunkty dopisało.

17. -martar1982-

-martar1982- Aktywny autor

U mnie to samo, jeden filmik dziś trafiłam i dopisało 15 kinopunktów a teraz już nic nie ma

18. visa77

visa77 Komandor forum

U mnie nadal nie działa :(

19. lisica122

lisica122 Wszystkowiedząca wyrocznia

U mnie standardowo kino jest ale filmów nadal brak :D

20. jakleci.wiola26

jakleci.wiola26 Wyjątkowy talent

A ja zaś poszłam do kina i były te zadania z obrysowaniem przedmiotów. Trochę poklikałam i sporo punktów w sumie dopisało:)