Opinie Kino w mieście

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika BA_Izolda*, 22 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. rak1990

rak1990 Mieszkaniec forum

Jeden film udało mi się obejrzeć :D

2. dziunia49

dziunia49 Stary wyjadacz

u mnie w kinie czarna dziura. koleczko sie kreci i czarny ekran i tak jest od jakiegos czasu. ankieta wypelniona i kinopunktow brak

3. toDzasta

toDzasta Komandor forum

Właśnie mi się film odpalił w kinie!:eek::eek: Aż się wystraszyłamxDxD

Mojabonanza lubi to.
  4. jacekf

jacekf Komandor forum

a u mnie to nie jest kino tylko jakas chyba karuzela..... film nie moze odpalic i tylko czarne koleczko sie kreci i kreci i kreci..... az do bolu. kiedy to naprawia ?????????????? :cry::cry::cry::cry::cry:

5. *emer*

*emer* Półbóstwo forum

rano ankieta, wypełniłam za co dostałam 30 kinopunktów,ale filmu jak nie było tak nie ma :(

6. -martar1982-

-martar1982- Aktywny autor

U mnie dzisiaj jeden filmik

7. dziunia49

dziunia49 Stary wyjadacz

u mnie to samo juz od tygodnia

8. *emer*

*emer* Półbóstwo forum

właśnie udało mi się obejrzeć film z Hyundaia (czy jak to się tam piszę :p) 15 kinopunktów wpadło.

9. jakleci.natalia119

jakleci.natalia119 Aktywny autor

ja mam podobnie...strasznie jest denerwujący ten czarny ekran:mad:...chyba juz lepszy był ten napis ,ze nie ma filmów.

10. 2wnocy

2wnocy Czeladnik forum

Witam! Od jakiegoś czasu w kinie filmów nie ma, ale od kilku miesięcy przed ładowaniem gry mam filmiki jak z kina, ale bez kino-punktów. Czy jeszcze ktoś ma podobną sytuację?

11. alissma

alissma Młodszy ekspert

Prawdopodobnie chodzi o to że nie kupowałaś/łeś nigdy florenów i dlatego reklamy Ci się pojawiają. Kupisz parę FL to i reklamy znikną ;)

12. wegielek

wegielek Czeladnik forum

8)

Skoro u jednego z dostawców wystepuja problemy-to co z pozostałymi dostawcami????8)

RanczoMustafa lubi to.
  13. koczkodan42

koczkodan42 Forumowy żółtodziób

BYy komunikat ,że sponsor ma kłopoty z kinem.Ciekawi mnie czy B.P dostaje pieniądze od sponsora (,bo przecież za takie reklamy sponsor płaci,) mimo ,że gracze filmów nie mogą oglądać i nie dostają kinopunktów ,które mogą zamienić na floreny

RanczoMustafa lubi to.
  14. misiaaniszewska

misiaaniszewska Okazjonalny autor

U mnie od kilku tygodni czarny ekran.Zazdroszczę tym którym udało się obejrzeć chociaż jeden film,ja nie mam takiego szczęścia.

15. jacekf

jacekf Komandor forum

a ja sam sobie sprawilem kino, i to nie w lapku , a poszedlem do multikina na film ......... ;);););););)

skoro inaczej nie mozna - to sposobem go ........

toDzasta lubi to.
  16. ewka900422

ewka900422 Młodszy ekspert

u mnie kino zamarzło ;p

17. ciamelek

ciamelek Okazjonalny autor

u mnie też kółeczko się kręci i czarny ekran

18. .kotek999.

.kotek999. Zaawansowany

komplet filmów dzisiaj - :)

19. [Zosia]

[Zosia] Moguł forum

U mnie nic od kilku tygodni ,florków brak ,kiedy działało kino miałam motywacje do gry,a teraz się zastanawiam czy to ma sens tracić mnóstwo czasu gdy gra nie cieszy.

20. dziunia49

dziunia49 Stary wyjadacz

teraz obejrzalam filmik o hundaju a kinopunktow brak