Opinie Kino w mieście

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika BA_Izolda*, 22 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. kiara-kowu

kiara-kowu Ekspert forum

Ale się dzieje.Wstaję rano, zbieram z pół, otwieram eventowe zagrody i idę do kina. A tu niespodzianka - 4 filmy i ankieta.Wszystko jedno po drugim.To się nazywa mieć szczęście od samego rana.Tak mogę zaczynać każdy dzień :inlove::inlove::inlove:

morellaa, Anhedrea oraz kybek93 lubią to.
  2. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Dzisiaj rano otworzyli u mnie na krótko kino.
    Nawet się załapałam na dwa seanse :D
    A potem już było zamknięte :(

morellaa i kybek93 lubią to.
  3. ankak106

ankak106 Komandor forum

Jeden filmik obejrzałam, a później czarny ekran.

morellaa i kybek93 lubią to.
  4. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

U mnie czarny ekran chwilę buforuje i koniec :eek:

morellaa lubi to.
  5. HULK*67*

HULK*67* Zaawansowany

U mnie jest tak samo.:(

6. kiara-kowu

kiara-kowu Ekspert forum

Ja to dzisiaj mam szczęście, kolejny filmik obejrzałam.Moje kino działa pełną parą.Oby tak dalej, to nadrobię wszystkie zaległości :D

Anhedrea lubi to.
  7. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

u mnie to samo od kilku dni:cry::cry::cry:

8. baska22

baska22 Stały bywalec

u mnie kicha od miesiąca ...........

morellaa lubi to.
  9. ninaa01

ninaa01 Okazjonalny autor

U mnie skończył się czarny ekran. Teraz już tylko "Nie mamy dla Ciebie żadnego video, spróbuj później"-.-

10. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

A ja dzisiaj 1 film i ankieta :D=2 florki więcej(pewnie na zachętę coby w Renzo wydać ale figa z makiem -.- )

kybek93 lubi to.
  11. ***kacper***

***kacper*** Baron forum

Witam. Jak zwykle są "gorsi" i "wybrani gracze. Jednym wskakuje 4 filmy, a mnie - chyba też większości graczy- od tygodni znany napis "Niestety....itd" , a od 3 dni czarny ekran (chyba zeby urozmaicić?) Brak sponsorów? - tzn brak tylko dla jednych graczy, dla wybranych sponsorzy są. Lubię Farmeramę, gram od dawna, ale takie "wpadki" są denerwujące.Dobrej nocy.

winiulka lubi to.
  12. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Nie spodziewając się niczego złego włączyłam sobie dziś rano (bardzo rano) kino. A TAM FILM!!! A miałam głośnik podkręcony na maxa. Obudziłam siebie, rodzinę i sąsiadówxD Tak źle i tak niedobrze;)

13. morellaa

morellaa Wszystkowiedząca wyrocznia

Niewiarygodne!
    Kto rano wstaje,temu...BP dajexD
    Ankieta plus filmik o ketchupie:inlove:
    Ha,ha 3 florki w kieszeni(bo kilka punktów miałam)

14. ankak106

ankak106 Komandor forum

Z rana obejrzałam 3 filmiki:D

kybek93 lubi to.
  15. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

A u mnie od paru dni bez zmian, czarny ekran :mad::cry:

16. gocha0201

gocha0201 Nadzorca forum

Dziś dobry dzień dla kina u mnie. Trzy filmiki i ankieta na dokładkę. :D

kybek93 lubi to.
  17. ninaa01

ninaa01 Okazjonalny autor

Dzień dobry! Weszłam do kina, ale coś długo się ładowało więc przełączyłam kartę - gdy wróciłam już dziękowali mi za obejrzenie jakiegoś filmiku. Także 15 kinopunktów do przodu:music:

kybek93 lubi to.
  18. amber♥

amber♥ Komandor forum

u mnie się może ładować a i tak "ciemność widzę , ciemność"...większość w tym wątku chyba tak ma ???, każą pisać do PT:eek:..a przecież po wpisach widać że to raczej problem globalny ( piszę o Polsce , bo inne kraje mają filmy ;))..do zobaczyska w kinie na sentymentalnym filmie :)

kybek93 i gosiagosia60 lubią to.
  19. Arress

Arress Czeladnik forum

Kto mi zamalował biały ekran w kinie na czarno i wiatrak włączył ?????

Problem globalny i PT nas - graczy jak zwykle olewa , po trochu i MODzi , ale tylko po trochu
    ( dla PT mam podać DOKŁADNĄ datę i godzinę wejścia do kina , czas jaki w nim przebywałem i screena :sleepy: )

kybek93 i gosiagosia60 lubią to.
  20. misiaaniszewska

misiaaniszewska Okazjonalny autor

U mnie czarny ekran od kilku dni.Nie mam takiego szczęścia jak niektórzy,a może nie zasłużyłam na film.

kybek93 lubi to.