Opinie Kino w mieście

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika BA_Izolda*, 22 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

ja dojechałam do końca:D
    a figa,kłamałam:D;):p
    znów pojawiła mi się reklama i zarobiłam 2 kinopunkty:D
    czyli wychodzi na to,że trzeba zaglądać do kina co chwilę:D

Ostatnie edytowanie: 24 września 2014
  2. An-ia

An-ia Młodszy ekspert

Kurcze teraz mnie olśniło, że miałam włączony program do blokowania reklam. Wyłączyłam go i od razu zaczęły pojawiać się filmiki. Ciekawe czy jutro moja teoria się sprawdzi i czy nadal będę mogła coś obejrzeć ;p

3. TrissMerigold.

TrissMerigold. Fanatyk forum

Zwykle tam nie zaglądam, ale po przeczytaniu Waszych postów spróbowałam i melduję, że u mnie też działa :D:D. Brawo :) Czyjakolwiek to zasługa należy mu się tym razem dla odmiany pochwała xD

4. *ewa*

kurka.............jak tu iść spać skoro co parę minut kino daje reklamy:D

5. Kogucik52

Kogucik52 Forumowy żółtodziób

U mnie tez kino dzisiaj zadziałało. kilkakrotnie była krótka reklama z wodą, a potem obrysowywanie bryły geometrycznej. No i tu wystąpił problem.
    Udało mi się dojść do połowy, a dalej ani rusz. Wszystko było dobrze do czasu gdy ikonka myszki miała podświetlony na zielono lewy przycisk, gdy zmieniła na prawy przycisk - klapa:(>:( co tam dalej trzeba robić - może ktoś z Was wie ?

6. *ewa*

nie mam pojęcia:oops:
    ja miałam łączenie punktów i szło świetnie:D
    teraz co kilka minut mam reklamę wody:D

7. Kogucik52

Kogucik52 Forumowy żółtodziób

Super, gratulacje. Ja teraz znowu mam te paskudę z obrysowywaniem i dalej nie mam pojęcia jak to rozegrać, a punkciki odlatują w siną dal ... Pytanie: przy łączeniu tych punktów miałaś na ekranie ikonkę z myszką ?

8. *ewa*

nie..............
    zmykam spać:D
    trochę szkoda kolejnych reklam,ale trudno,nie będę siedziała całą noc................
    dobranoc,dużo kinopunktów życzę:D

9. rak1990

rak1990 Mieszkaniec forum

U mnie wczoraj pojawiła się dwa razy ankieta wypełniłam wszystko a kino punkty nie dopisane :(

O i u mnie są reklamy teraz :inlove:

Ostatnie edytowanie: 25 września 2014
  10. Pracuś57

Pracuś57 Mieszkaniec forum

Właśnie moje kino odpaliło i dane mi było kilka razy bez przerwy oglądać króciutką reklamę o wodzie, kp dopisywało w różnych ilosciach. ten sposób uzbierałam 76 kp.:D

11. chomcio40

chomcio40 Zaawansowany

Wczoraj też miałam reklamy z wodą, a dziś kiedy wchodzę do kina i wciskam przycisk Akcja, widzę tylko planszę kina szybciutko odjeżdżającą w lewo :eek: Takiego filmu jeszcze nie miałam o_O

12. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

O ile mi wiadomo to kino jest czynne co 24 godzin od ostatniego filmu,wiec musisz poczekać do tej godziny co ogladałaś ostatni filmik ;)

13. dziunia49

dziunia49 Stary wyjadacz

u mnie jest cos jeszcze lepszego wchodze do kina wciskam przycisk akcja i kino ginie jestem znowu w miescie

14. *ewa*

witam:D
    hehehe.................
    mam to samo.........................

15. panderoza56

panderoza56 Aktywny autor

To chyba standart bo mam tak samo

16. zuzia1522

zuzia1522 Półbóstwo forum

U mnie to samo --ale przynajmniej pupa mi nie przymarza do kocyka

17. ankak106

ankak106 Komandor forum

Mam to samo

18. *ewa*

wczoraj nas uszczęśliwili i żeby nam nie było za dobrze,to dziś zburzyli kino:(

19. ogrodnik45

ogrodnik45 Naśladowca mistrzów

U mnie też kino ucieka i wracam do miasta dziwne to kino albo go nie ma albo ucieka może kiedyś doczekamy normalnego kina

20. AGA1173

AGA1173 Chodząca legenda forum

Witam,

wczoraj udało mi się obejrzeć trzy reklamy po 15 kinopunktów, a dziś 2 x 15 i 1 x 5. A teraz faktycznie jak chcę wejść, to wyrzuca do miasta..... czyżby za dużo dobrego;)