Opinie Kino w mieście

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika BA_Izolda*, 22 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. MOD_Scarlett

MOD_Scarlett Guest

Wszystkie informacje dotyczące kina są przekazywane do wiadomości, ostatnie to ogłoszenia Kino i Problemy z kinem.

2. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Doberek !
    Kochani ,nie ma się co pieklić ,
    nie ma sponsorów , nie ma kina
    z pustego to i Salomon nie naleje
    miłego dnia życzę .

3. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

Ogłoszenie "Kino" pochodzi z 21 stycznia 2016 r. - żart? Dobry, lepszego dawno nie słyszałem.

4. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Za to ogłoszenie spod drugiego linka ("Problemy z kinem") pochodzi z 16 lutego 2017.
    Nie wiem, jak się ma certyfikat SSL do filmików, ale moim zdaniem niewiele mogą tu zdziałać moderatorzy forum.

gadek, Nutka oraz xBabciaEwa lubią to.
  5. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

Czyli skoro jest "świeższy" to wszystko w porządku, tak? Zacny sposób rozumowania. O kinie nie ma sensu pisać (bo od ponad roku wrzucam temat , ale bez efektu). Skoro tak i tak jest dobrze grającym, to jest to mój ostatni post w temacie kina. Więcej nie będę nikogo dręczył i zmuszał do działania. Miłego oglądania!

6. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Nie "świeższy", tylko dość konkretny.
    Nie ma to nic wspólnego z jakimkolwiek sposobem rozumowania (cokolwiek by to miało znaczyć), po prostu z lutego bieżącego roku pochodzi info, że filmów nie będzie.
    Pisać o kinie oczywiście można, choć jak widać niewiele to daje, tym bardziej, że moderatorzy forum mogą co najwyżej przekazywać te żale do centrali, ale nie mają żadnego wpływu na wyszukiwanie sponsorów skłonnych zapłacić za emisję na kontach z polskim IP (oraz na dostosowanie oferty do tego certyfikatu SSL).
    Nie wiem, kogo próbujesz zmusić do działania - ale obawiam się, że zmuszanie akurat tą drogą zawsze będzie skazane na niepowodzenie.
    Zwróć się do działów marketingu i IT centrali ;)

gadek i Nutka lubią to.
  7. basia_z_

basia_z_ Weteran forum

No szkoda, szkoda... Zawsze parę florenów można było sobie uciułać.

8. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

dziś kino u mnie pokazało filmik,(pierwszy od roku,chyba),sprawdzajcie u siebie,pozdrawiam

Nutka lubi to.
  9. bozka44

bozka44 Okazjonalny autor

z myśleniem o wyburzeniu kina to bym jeszcze zaczekała !!!! jak myślicie kto będzie nas wkurzał jak go zlikwidują, ta atrapa jeszcze musi stać. Kino nie działa u mnie od września ....już do niego nie zaglądam !

Zmiana wielkich liter na małe

MOD_Scarlett

Ostatnio edytowane przez moderatora: 3 kwietnia 2017
  10. MOD_Scarlett

MOD_Scarlett Guest

bozka44 Problemy z kinem są od dawna, zerknij do Ogłoszeń Kino i Problemy z kinem.
    Przypominam, że zgodnie z punktem 2.3 Regulaminu forum nie piszemy wielkimi literami nawet wtrąconych wyrazów.

11. aankaa_66

aankaa_66 Nadzorca forum

U mnie równiez pokazało, lecz nie naliczyło kinopunktów o_O

12. maliniakk

maliniakk Koneser forum

Właśnie obejrzałem w kinie reklamę Huawei i 15 kinopunktów wpadło :D

skaliwa i Nutka lubią to.
  13. gocha0201

gocha0201 Nadzorca forum

Jestem w szoku. Miałam filmik- pierwszy w tym roku i cały jeden.

Nutka i skaliwa lubią to.
  14. kett955

kett955 Analityk forum

szczęściara, u mnie niestety fimu brak

skaliwa lubi to.
  15. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Kino przyjechało , zobaczcie , może u Was też jest - trzeba korzystać póki można .

Nutka i skaliwa lubią to.
  16. gadek

gadek Fanatyk forum

A ja mieszkam chyba na wygwizdowie,bo do mnie nie przyjechalixD

Hura emotki widzę:D

Nutka, skaliwa oraz xBabciaEwa lubią to.
  17. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Ja juz nawet tam nie zaglądam ;), już mnie znudziło oglądać wciąż ten sam napis.... zresztą jeden film, to na co to starczy?
    No nareszcie emotki działają xD

gadek i Sekme lubią to.
  18. kruszynka09

kruszynka09 Czeladnik forum

ja wrocilam po latach na farme i od paru dni dziala bez zarzutu:p

19. Sekme

Sekme Generał forum

Zależy, w jakim kraju mieszkasz. W Polsce niestety nie ma lekko :(

20. empatyczna

empatyczna Chodząca legenda forum

Witam majowo..

:cry:Nie mamy niestety dla Ciebie aktualnie żadnego wideo. Proszę spróbować ponownie później. :cry:
    Nawet nie pamiętam od kiedy tak jest...8)

Sekme lubi to.