Opinie Kino w mieście

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika BA_Izolda*, 22 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. BA_Chris

BA_Chris Guest

eewunia67 nie ekipa zmieniła sobie Regulamin, tylko nasz został dostosowany odgórnie do Regulaminów innych polskich gier BP. Ponieważ już to było tłumaczone i udzielałaś się w tych wątkach, gdzie temat ten był poruszany, mniemam że posiadłaś wiedzę dotyczącą tego zagadnienia. Prosiłbym Cię więc o niewprowadzanie innych graczy w błąd. ;)

Problem z pojawiającym się czarnym ekranem podczas próby obejrzenia filmu w kinie jednego ze sponsorów został w dniu wczorajszym zgłoszony i przekazany do analizy. Chciałbym jednak dodać, że kino jest opcją zewnętrzną i możemy tylko przekazywać informacje co do jego działania dostawcy. :)

2. amber♥

amber♥ Komandor forum

Tak szczerze pisząc to przekażcie przy okazji firmie BP ,aby w opcjach była możliwość wyłączenia kina w grze:oops:, kino nie działało , nie działa i pewnie w Polsce działać nigdy poprawnie nie będzie ..a człowiek nie jest maszyną aby czatować w nocy na filmy ...drażni mnie , strasznie drażni to kino - chętnie bym wyłączyła - tak jak animacje ...xD:p

kybek93 lubi to.
  3. eewunia67

eewunia67 Ambasador forum

Przepraszam bardzo Chris,nie posiadłam wiedzy,ponieważ nie wierzę,że członkowie ekipy na wyższych stołkach nie mają nic do powiedzenia podczas tworzenia czy też wprowadzania zmian w regulaminie,zwłaszcza że w regulaminie czytamy :

A a'propo zmian było jakieś OO,bo jakoś mi umknęło :)

W temacie,w kinie bez zmian,nadal paskudny czarny ekran i filmów brak :(
    A mogę zapytać którego ze sponsorów filmów nie możemy oglądać ? Mniemam że to ustaliliście i nie jest to tajemnicą :)

4. jakleci.natalia119

jakleci.natalia119 Aktywny autor

Tez mam czarny ekran...to ci niespodzianka:(

5. ŚNIEGULICZKA

ŚNIEGULICZKA Czeladnik forum

a ja od lutego mam biały ekran albo informacje że dla mnie nie mają filmu

6. TrissMerigold.

TrissMerigold. Fanatyk forum

A ja tam w ogóle nie wchodzę i się nie denerwuje :p:p Serdecznie polecam xD

7. BA_Chris

BA_Chris Guest

amber♥ swoje uwagi do producentów gry zgłosić możesz zawsze sama w wątku Użytkownicy pytają, BP odpowiada. ;)

eewunia67 zauważ proszę, że wszystkie inne gry BP znacznie wcześniej otrzymały nowy Regulamin, który obowiązuje teraz we wszystkich polskojęzycznych grach BP, na farmie nowe forum pojawiło się najpóźniej.

Odkąd mamy nowe forum Regulamin forum nie uległ żadnym zmianom jak dotąd. ;)

Chciałbym byśmy ten off top tutaj już zakończyli, tym bardziej że znam Cię troszkę, a ostatnio dziwię się tonowi i charakterowi Twoich postów.

Dobrej nocki. :)

Odnośnie kina i sponsora niestety nie wiem nic więcej.

8. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

a ja mam coś nowego.........................
    chciałam Wam pokazać screna,ale nie umiem zmienić rozszerzenia:oops::(

9. zuzia1522

zuzia1522 Półbóstwo forum

dziś miałam film o mazdzie i nawet 15pt dopisało i dalej -czarny kryminał

10. puszapek1

puszapek1 Analityk forum

super,bo u mnie tylko czarny ekran

11. -szalona-

-szalona- Wyjątkowy talent

też dziś sobie weszłam - czarny ekran i nawet coś zaczęło się buforować ale tylko przez ułamek sekundy i znowu czarny ekran
    natomiast kiedy weszłam drugi raz był już, że : nie ma dla mnie filmów do obejrzenia :D

12. kapkel

kapkel Aktywny autor

Witajcie.
    Widzę, że tych graczy z czarnym ekranem jest dosyć sporo.
    Niestety też do nich należę, bo albo mi piszą, że nie mają dla mnie w tej chwili filmu albo mam czarny ekran. Zaczyna się to robić przykre.
    Pozdrawiam.

13. amber♥

amber♥ Komandor forum

hihihi wątek Użytkownicy pytają, BP odpowiada. to chyba "pic na wodę fotomontaż" :p..na starym forum pytałam się o różne rzeczy i do dziś nie ma odpowiedzi :eek:..pytałam setki razy - również MOD-ów aby zapytali o wymagania sprzętowe gry farmerama ..teraz mam to w nosie bo komp nowy - ale jedno wiem , gra jest bardzo procko żerna i "wymagająca"..;)..a co do kina to nawet już się nie łudzę że trafię na jakiś seans ..albo sponsorów brak , albo "coś' się ładuje a i tak czarny ekran ..szkoda że w grze są równi i równiejsi - na każdym kroku to widać ..gram 4 lata i nawet sobie reklam nie mogę zobaczyć - tych w grze ;)xD

14. BA_Chris

BA_Chris Guest

*ewa* post kasuję jako off-top. ;)

15. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

dlaczego???????????
    chciałam wkleić screna co pokazuje mi się w kinie,ale jest w bmp,którego nie przyjmują hostingi,a ja nie umiem zmienić,stąd moje pytanie...............
    w takim razie napisz gdzie mam zadać to pytanie...............

16. BA_Chris

BA_Chris Guest

*ewa* myślę, że bardziej odpowiednim działem do zadania tego typu pytania będzie dział Pytania techniczne.

Poza tym jako użytkownik forum z pewnym stażem powinnaś dobrze wiedzieć gdzie dany post zamieścić, tymczasem notorycznie zaśmiecasz różne wątki na całym forum. Bardzo więc proszę Cię o zapoznanie sięz Regulaminem forum i Zasadami poszczególnych działów, byś nie narażała się w przyszłości na upomnienia ze strony moderatorów, bądź co gorsze punkty karne. ;)

17. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

*ewa* - skoro wiesz już, gdzie zadać pytanie, by otrzymać rozwiązanie, tutaj post usuwam. Rozmowa niech dalej wiąże się z tematem kina

18. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Kino padło czarny ekran jak w horrorze

lisica122 lubi to.
  19. lisica122

lisica122 Wszystkowiedząca wyrocznia

I muszę tu dodać ,że po wczorajszym ładowaniu się kina w nocy obejrzałam dwie reklamyo_O te kino chyba tylko w nocy działa xD

20. marmlada

marmlada Fanatyk forum

u mnie nawet w nocy nie działa, tylko straszy czarnym tłem

lisica122 lubi to.