KINO W MIEŚCIE

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika .Wiedźma., 10 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. .Wiedźma.

.Wiedźma. Forumowy żółtodziób

Temat już się pojawił w grudniu 2014 ale na krótko bo moderator uznał, że informacja od użytkownika "monia1125" jest wystarczająca i zamknął go bez komentarza. A mnie wkurza to bardzo, że kino nie działa od bardzo dawna (ostatni raz udało mi się chyba w sierpniu 14). Co za badziew???!!! Może lepiej to zlikwidować i wstawić coś nowego, przy okazji odświeżając nieco grę.???
    pozdro

_Olenka47 lubi to.
  2. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

.Wiedźma., nie wiem który temat masz na myśli. Jeżeli chodzi o kino, za filmy w nim wyświetlane, odpowiedzialny jest zewnętrzny partner. Moderatorzy nie mają żadnego wpływu na kino. :)
    Jak mówi poradnik: Kino
    "Czasem filmów jest mało lub nie ma ich wcale. Powodem jest to, że nasz partner SponsorPay ma ograniczoną ilość filmów dostępnych do oglądania. "

Jeżeli od bardzo dawna u Ciebie w kinie nie było filmów, ciągle widzisz za to czarny ekran, napisz proszę zgłoszenie do Pomocy Technicznej.

Jeżeli masz jakiś pomysł na zmiany w grze, możesz go przedstawić w tym dziale: Zbiór aktualizacji i pomysłów. :)

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytania?

3. litkajestem

litkajestem Moguł forum

Waderka, a myslisz ze maja zapasik, skoro tak to ja tez napisze, bo ten czarny ekran wyjadl mi dziure na wylot i mam w domu czarna dziure farmowa, nowa odmiana tych czarnych;)

_Olenka47 lubi to.
  4. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

litkajestem, nie bardzo rozumiem jaki "zapasik" masz na myśli. U mnie też ciągle czarny ekran, już się z tym pogodziłam. :)

.Wiedźma., czy masz jeszcze jakieś pytania? :)

5. Alicjanastka

Alicjanastka Chodząca legenda forum

Ja nie rozumiem, że jest ograniczona ilość filmów, to dlaczego u niektórych są ciągle a u innych nie ma w ogóle? To nie jest w porządku, jestem za tym żeby zlikwidować kino, albo udostępnić filmy wszystkim graczom albo nikomu.

fg-1 i _Olenka47 lubią to.
  6. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Alicjanastka, jak już pisałam, za kino odpowiedzialny jest zewnętrzny Sponsor. Jeżeli chodzi o decyzje co będzie w grze a czego nie będzie, to podejmują je twórcy gry. :)

7. _Olenka47

_Olenka47 Komandor forum

to może warto Twórcy Gry podsunąć nasze sugestie :)

8. _Oleńka47 wszystkie sugestie graczy są na bieżąco przekazywane Twórcom gry.:)

.Wiedźma. masz jeszcze jakieś pytania ??:)

_Olenka47 lubi to.
  9. .Wiedźma.

.Wiedźma. Forumowy żółtodziób

Nie mam więcej pytań, bo pomimo że jest wielu niezadowolonych graczy, nic się z tym problemem nie da zrobić. Co do zewnętrznego partnera, to chyba powinno mu zależeć na udostępnianiu większej ilości reklam bo za tym zapewne idzie większa kasa...

10. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

No niestety nie mamy żadnego wpływu na posunięcia reklamodawców i zewnętrznych partnerów BP.A skoro nie masz więcej pytań,to temat zamykam i życzę miłej gry.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.