KINO W MIEŚCIE

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika .Wiedźma., 19 września 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Ewunia, jeśli dobrze poszukasz znajdziesz ogłoszenie, w którym była podana informacja o nowym sponsorze. Jest więc więcej niż jeden.

2. eewunia67

eewunia67 Ambasador forum

Napisałaś w tej sprawie do PT,czy nie przeszkadza Ci to zepsute kino,bo dostajesz floreny za pracę na forum?
    Żeby była jasność nie zazdroszę Ci tych florków ani tej pracy (choć szczerze mówiąc,Twoja ma wiele do życzenia,wiem,wiem,PT)ale ja nie o tym,tu chodzi o to że kino to jedyna droga do zdobycia florenów,więc powinnaś też zrozumieć rozgoryczenie graczy(zwłaszcza,że jak mówisz też jesteś graczem),których nie stać na inwestowanie w grę realnej gotówki,a nie sprowadzać ich do parteru,pomoc przede wszystkim-.-

Czerwona nie mam czasu szukać,pytam czy Wy-ekipa wiecie ??

3. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Nie napisałam w tej sprawie do PT. Zazwyczaj farmę zbieram w biegu, zapominam o zbiorach pnączy, wpadam, zbieram plony i już. Nie mam czasu na oglądanie filmików w kinie. :) Rozumiem rozgoryczenie graczy, ale nie rozumiem ataków na nas, na ekipę... Przecież to nie nasza wina, że kino się zepsuło. A procedury zgłaszania błędów są takie, jakie są - nie może Caharina sobie polecieć do centrali BP i napisać im - ej, kino się zepsuło...

4. eewunia67

eewunia67 Ambasador forum

No widzisz Caharino,tylko o sobie myślisz :eek:
    Procedura,procedurą,ale dopytać o różne rzeczy moderatorzy mogą,przecież nie jestem na tym forum od dziś i widzę co się dzieje;)Poza tym kto tu kogo atakuje?My pytamy tylko,a wy nie potraficie,albo nie chcecie odpowiedzieć,czy zająć się tym problemem,tylko wysyłacie nas do PT,coby nie było,to wszystko PT:(A rozmowa z PT w większości wypadków kończy się na tym,ze to wszystko wina graczy,to niech się bujają i dadzą PT spokój.

A przy okazji Czerwona,to mały błąd :

Wydaje mi się,że powinno być " po jej " :)

5. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Nie myślę tylko o sobie. Jako moderator skierowałam graczy z problemem w odpowiednie miejsce - czyli do Pomocy Technicznej, bo z poziomu forum więcej nie pomogę w tej sprawie.

6. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Dziękujemy za zgłoszenia, problem został już przekazany. Nie mogę jednak obiecać szybkiej naprawy, gdyż jak pisałam, zajmuje się tym zewnętrzny sponsor.
    Ewunia, poprawione, dziękuję. Jeśli Moderator twierdzi, że nie może Ci pomóc z poziomu forum to nie oznacza to, że nie chce mu się, ale że nie ma wystarczających danych czy możliwości.

7. yvonnege_

yvonnege_ Baron forum

Przede wszystkim, nie widać chęci żeby pomóc graczom. Wszyscy to samo piszą, prosząc się o zgłoszenie problemu, a Wy wielką łaskę robicie. Wiadomo, że Wam kino nie potrzebne, bo macie Floreny, ale nam bardzo zależy na sprawnym kinie.

nikki2676 lubi to.
  8. BA_Chris

BA_Chris Guest

Proszę zrozum jedną ważną rzecz, na forum moderator nie ma nigdy wglądu w Twoje konto, nie jest więc w stanie zadając tylko pytania ocenić, że na 100% to z czym ma do czynienia gracz jest błędem czy nie. Dlatego potrzebne są zgłoszenia do Pomocy Technicznej, gdzie konto może zostać dzięki różnym narzędziom sprawdzone, a sprawa przekazana wyżej wraz z ID danego konta. Jeśli jest kilka tego rodzaju zgłoszeń, możemy wówczas mówić, że problem został zgłoszony. :)

carpathia1 lubi to.
  9. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

dołączam się do postów u mnie kino już nie pamiętam od kiedy nie działa tak dawno to było .Prosimy abyście to Wy zgłosili że gracze piszą o tym problemie .

10. BA_Chris

BA_Chris Guest

.Bogumiła. zapoznaj się proszę z postem BA_Czerwonej powyżej. Dziękuję. :)

11. yvonnege_

yvonnege_ Baron forum

Przecież sama napisała, że też ma kino zepsute, więc daruj sobie te usprawiedliwienia skoro wszyscy piszą o tym samym problemie.
    Czyli co Wam jest potrzebne, żeby łaskawie zainteresować się problemem ? Najlepiej pousuwać posty i pozamykać niewygodne pytania :mad:

12. BA_Chris

BA_Chris Guest

yvonnege_ zamiast się wykłócać bardzo Cię proszę zacznij czytać ze zrozumieniem co się do Ciebie pisze, a nie tylko to co jest dla Ciebie wygodne by dalej niepotrzebnie dyskutować o czymś co zostało już zrobione i zgłoszone. ;)

Problem został już zgłoszony, graczom dziękujemy raz jeszcze za ich zgłoszenia, zawieszam kłódeczkę. ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.