KINO W MIEŚCIE

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika .Wiedźma., 19 września 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. .Wiedźma.

.Wiedźma. Forumowy żółtodziób

...nie działa, dlaczego????

2. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Co to znaczy - nie działa? Co się pojawia? Jakiś komunikat? :)

3. lisica122

lisica122 Wszystkowiedząca wyrocznia

Właśnie ,że już komunikatu nie ma tylko czarne tło jest ładuje, ładuje i nic czarno .

4. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

A jak zalogujecie się z innej przeglądarki, po wyczyszczeniu plików tymczasowych i ciastek?

5. lisica122

lisica122 Wszystkowiedząca wyrocznia

Ja już wszystkiego próbowałam i nic nie działa tak jak u innych.

6. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Zapraszam do Pomocy Technicznej.

7. eewunia67

eewunia67 Ambasador forum

Caharino,sądzisz że PT będzie w stanie coś z tym zrobić?Ja od iks czasu nie mam filmów w kinie,kilka miesięcy niezmienny repertuar :"W tej chwili nie mamy dla Ciebie....." a teraz zajrzałam i komunikatu nie ma,a jest czarny ekran,tak jak u poprzedników,może coś zaczęli z tym kinem robić i może Ty byś się dowiedziała i przekazała nam wszystkim co się dzieje,bo według mnie bez sensu jest,żeby wszyscy pisali do PT -.-

hiacynta lubi to.
  8. zosia1953

zosia1953 Naśladowca mistrzów

u mnie też czarny ekran ładuje ale nie może załadować tak dwa razy za trzecim że teraz nie ma filmików

9. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Ewuniu, a ja, może się powtórzę - PT musi mieć zgłoszenia graczy, żeby zobaczyć, czy problem jest masowy...
    Jeśli podstawowe kroki nie pomagają: zmiana przeglądarki, aktualizacja Adobe Flash Playera, czyszczenie plików tymczasowych i ciastek - zapraszam do PT...

10. eewunia67

Oj Caharino,a jak kilku graczy na forum pisze o problemach,to PT nie widzi ?a po drugie,czy cięzko Ci jest zapytać ??Ech.......szkoda słów:(

11. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Nie jest mi ciężko zapytać, ale są pewne procedury postępowania.

12. =margo1307=

=margo1307= Forumowy żółtodziób

no to u mnie też nie działa kino i ciemności też występują, czarne tło się ładuje, ładuje i nic, ciemno wszędzie, głucho wszędzie ...

13. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Jak napisała MOD_Caharina, zapraszam do PT. Na forum nie jesteśmy w stanie sprawdzić co to za dostawca i komu ma zostać przekazana sprawa, a także innych niezbędnych danych. Jak wiecie kino jest opcją zewnętrzną i możemy jedynie przekazywać informacje dotyczące działania kina, zajmuje się tym jednak sponsor.

14. Danusia

Danusia Wyjątkowy talent

No to u mnie właśnie to samo czarny ekran i żadnego filmu.Czyli problem jest masowy, bo nie każdy klika na kino myśląc, żei tak ni tam nie ma. A też bardzo się ucieszyłam że wreszcie ten ekran jest, ale niestety czrny i bez filmu. Myślę, że już trzeba dać znać gorze o problemie, prawda?!

15. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Danusia, zapoznaj się z postem moim oraz BA_Czerwonej - tu też napiszę jeszcze raz: zapraszamy do Pomocy Technicznej.

16. yvonnege_

yvonnege_ Baron forum

Dlaczego tak nas traktujecie? Wszyscy piszą, że jest czarny ekran to chyba do Was należy zgłaszanie błędów ? Ciągle nas olewacie, Caharina bezczelnie zamknęłaś mój temat w pytaniach, chociaż sprawa problemów z kinem tam powinna się znajdować, nie dotyczy to przecież problemów z nowym forum!!!

17. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Nie zamknęłam bezczelnie - podałam Ci powód zamknięcia wątku. Stworzyłaś niepotrzebny dubel.
    A co do tego wątku - inne problemy tutaj poruszane też nieco odbiegały od problemów nowego forum. Przyszedł nowy gracz i zadał tu pytanie. I tu w tym dziale wątek został.
    yvonnege - zapoznaj się z treścią tego wątku. BA Czerwona potwierdziła to, co ja napisałam wcześniej - trzeba się zgłosić do PT, bo - PT potrzebuje zgłoszeń graczy, żeby problem ewentualnie zgłosić wyżej. Takie są procedury. Nie powinnaś mieć do nas pretensji... :(

Moją decyzją, bo pilnowałam tych działów (ogólne, techniczne i nowe forum - techniczne) - watek został tutaj, nie przenosiłam go do innego działu. Masz zastrzeżenia do mojego postępowania - również zapraszam do Pomocy Technicznej. A tu post Twój usuwam - nie tego dotyczy ten wątek. W sprawie kina masz jeszcze jakieś pytania?

Ostatnio edytowane przez moderatora: 19 września 2014
  18. eewunia67

Czerwona,a tak a'propo dostawców i sponsorów,to ilu ich jest?Wiecie cos w ogóle na ten temat ?

19. yvonnege_

yvonnege_ Baron forum

Mam pytanie: kiedy to będzie naprawione?! [ciach] Dotyczył problemu z czarnym ekranem kina !!!!!

Post edytowałam, tekst ciachnęłam.

MOD_Caharina

20. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Nie wiem kiedy to będzie naprawione - jestem takim samym graczem jak Ty :) Też mam zepsute kino. A wyjaśnienie - czemu usunęłam Twój post - podałam w moim wcześniejszym poście.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.