kino - volvo trucks

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika CaprisCornis, 4 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. CaprisCornis

CaprisCornis Zaawansowany

Dlaczego za ten filmik nie dopisują się punkty?

2. ***kacper***

***kacper*** Baron forum

Masz na myśli filmik z volvo? Poprzednio też nie zawsze dopisywali, ale tak jest w informacji o kinie napisane: nie za każdy filmik dostajemy kinopunkty.

milqin lubi to.
  3. mk1286

mk1286 Młodszy ekspert

mam ten sam problem, oglądnęłam go już 3 razy a kinopunktów jak nie było tak nie ma

4. .Robaczek.

.Robaczek. Generał forum

Ja wczoraj obejrzałam go 3 razy, ale dopiero przy trzecim pojawił się przycisk na dole "więcej kredytów" Teraz też właśnie u mnie w kinie to jest ale przycisku nie ma więc zapewnię i teraz nie dopiszą.

5. Danusia

Danusia Wyjątkowy talent

U mnie też nie ma przycisku i żadne kinopunkty nie są dopisane a obejrzałam filmik 3 razy.

Ostatnie edytowanie: 4 grudnia 2015
    katyk6 lubi to.
  6. katyk6

katyk6 Okazjonalny autor

Mam tak samo :oops:

7. milqin

milqin Aktywny autor

u mnie to samo, nieco mnie to wkurzyło, bo filmik stosunkowo długi, aczkolwiek ciekawy

8. Danusia

Danusia Wyjątkowy talent

No i czwarty raz oglądania i...nic! Pyunktów brak!

9. .Remik8.

.Remik8. Aktywny autor

Mam to samo - wczoraj 2x leciała reklama Volvo i nic nie dopisało :-( a dziś to samo :-(( też 3 x........Punktów brak

Ostatnie edytowanie: 4 grudnia 2015
  10. litkajestem

litkajestem Moguł forum

bo nie ma opcji zobasz wiecej, normalne oszustwo, mam tak samo jak wy i nie jest to blad sponsora, a gry

11. Antenka18

Antenka18 Ambasador forum

Ja też obejrzałam filmik już z 3 razy i nie ma kino punktów

12. fiszu_1

fiszu_1 Stały bywalec

też tak mam, reklama nawet fajna, ale długa i żadnych punktów, to niesprawiedliwe

13. monika78sz

monika78sz Czeladnik forum

Ja nie mam filmów od ponad miesiąca :(

14. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

O tak, ten filmik z volvo jest denerwujący - chyba z cztery razy oglądałam i punktów nie dopisało

15. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

CaprisCornis, tak jak jest napisane w poradniku : Kino

"Czasem za obejrzany film mimo obejrzenia go w całości kinopunkty nie zostaną przyznane. W takiej sytuacji film jest traktowany jak byśmy go nie oglądali."

litkajestem, licz się proszę ze słowami, oszustwo to jest poważne oskarżenie, a tutaj nikt oszustem nie jest . Upominam Ciebie tym razem słownie. W poradniku jest wyraźnie napisane :

"Kino działa podobnie jak Cash for Action. Oznacza to, że za dopisywanie nagród odpowiada Sponsor, a ekipa Farmeramy może jedynie przekazywać sugestie dotyczące jego sprawnego funkcjonowania."

oraz :

"UWAGA: Czasem filmów jest mało lub nie ma ich wcale. Powodem jest to, że nasz partner SponsorPay ma ograniczoną ilość filmów dostępnych do oglądania."

Do dyskusji na temat kina zapraszam tutaj : >>>klik<<<.

Czy Autor ma jeszcze jakieś pytanie ?

16. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Kolejne pytania się nie pojawiły w związku z tym watek zamykam. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.