kino ponownie...

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika zgraja_z_widlami, 5 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zgraja_z_widlami

zgraja_z_widlami Czeladnik forum

mozna juz obejrzec jakis filmik czy nie? czy brakuje mi jakigos progamu ze gdy wchodze do kina i wlaczam "akcja" to wyswietla mi sie napis "prosze czekac" a potem czarny ekran z napisem "po obejrzeniu filmu nacisnij x"?

2. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

jedni mają inni nie :(
    jak byłam we włoszech to kino normalnie działało, u nas tylko w nocy mi działa....

3. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

zgraja_z_widlami, jak na razie, z tego co wiem jest tak jak pisze chrumcia91 (dziękuję za pomoc), filmów w kinie często nie ma, lub pojawiają się sporadycznie.
    Mówi o tym ten poradnik: Kino
    Na dzień dzisiejszy proponuję zaglądanie do kina co jakiś czas, o różnych porach, może akurat się uda trafić na film/ankietę. :)

Dodam że ilość filmów w kinie nie zależy od moderatorów ani od twórców gry, za kino odpowiedzialny jest zewnętrzny sponsor, o czym możemy przeczytać również w poradniku. :)

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytania? :)

Edycja:
    Zmieniłam tytuł tematu, gdyż na naszym forum obowiązuje język polski ;)

chrumcia91 lubi to.
  4. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

5. Mr.Rafik

Mr.Rafik Stały bywalec

z kinem to jak w tej piosence "w kinie w lublinie...", jeszcze tam nie bylem ;)
    ja klikam codziennie, zeby sprtawdzic, raz na miesiac dostaje w kinie ankiete, i raz na jakis czas film lub filmy

6. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

hlnrys, faktycznie masz rację kino zależy od twórców gry, to oni "zawierają porozumienie" ze sponsorem (choć jako moderator tylko się tego domyślam), chyba jajka wielkanocne tak na mnie działają.. ;)
    Nie wiem jak jest u nas, ale wydaje mi się że w naszym kraju jakoś chyba sponsorom nie zależy na reklamie (taki jest mój własny wniosek wynikający z obserwacji).
    Jeżeli chodzi o pytanie do którego wstawiłeś link (w przyszłości szybciej otrzymasz odpowiedź zadając pytanie w dziale pomocy), próbuję dopytać, ale obawiam się że coś więcej będę mogła powiedzieć dopiero po Świętach. :)

Przypominam wszystkim Graczom że dział pomocy nie jest działem dyskusyjnym, na temat kina można porozmawiać tutaj: INFO: Kino w mieście :)

7. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Faktycznie pytanie zadałem w "złym" czasie. Chciałem ,tylko na nie zwrócić uwagę. Z próbą uzyskania odpowiedzi proszę poczekać, aż miną święta. "Trzymam" za słowo. Pozdrawiam i dziękuję.

8. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

hlnrys, Twoją uwagę/pytanie przekażę najszybciej jak to będzie możliwe :)

zgraja_z_widlami, czy w tym temacie masz jeszcze jakieś pytania? :)

9. BA_Chris

BA_Chris Guest

Ponieważ Autor wątku nie zgłasza więcej pytań, wątek zamykam. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.