Kino i Hyundai!

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika bena26, 24 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. bena26

bena26 Młodszy ekspert

Wczoraj obejrzałam dwa razy reklamę HYUNDAI i nie dostałam kinopunktów dzisiaj również udało mi się ją obejrzeć ale kinopunktów nie dostałam, czy to jakaś kpina. Firma robi sobie darmową reklamę!

2. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Cześć :)

Jak się reklama skończy wciśnij "skip" (prawy dolny róg), potem zjedź na dół suwakiem z boku reklamy i wciśnij zielony przycisk - najpierw "więcej kredytów" a potem "udało się". Tak z pamięci piszę, napisy mogą być lekko inne.

3. bena26 Nie za każdy obejrzany filmik w kinie dopisywane są kinopunkty :)

4. wanducha

wanducha Forumowy żółtodziób

Dla mnie to jakiś żart albo kpina z graczy. Nie dość, że filmy nie wyświetlają się bo..... nie wiem co jest przyczyną to jak już się wyświetli to brak kinopunktów. Za wypełnienie ankiety miało być 30 kinopunktów i również nic nie dostałam. Jak dla mnie zwykłe oszukiwanie i tyle. Szkoda.....

5. Ostatnio edytowane przez moderatora: 24 października 2014
  6. wanducha

Dziękuję za odpowiedź ale dawno już ją przeczytałam i dlatego wcześniej nie pisałam. Teraz jednak wydaje mi się trochę za dużo tego bawienia się graczami, *obiecanki cacanki a głupiemu radość * odpowiednie powiedzenie ludowe. Firma za reklamę dostaje kasę i dlatego gracze dostają floreny po obejrzeniu filmiku, takich odpowiedzi udzielali modowie gdy gracze pytali dlaczego nie ma filmów i po co to kino?? Pisaliście, że brak w Polsce sponsorów (w Niemczech bez problemu można oglądać filmiki), sponsor się znalazł a florenów znowu nie ma i może nie jest to oszukiwanie i zwodzenie graczy??

7. Nie wiem czy sponsor się znalazł i nikt tutaj graczy nie oszukuje. Za obejrzenie filmiku nic nie płacisz więc jak nie dopisze Ci kinopunktów to też nic nie tracisz :)

Masz jeszcze jakieś pytania ????

8. wanducha

Ja nie płacę ale to że oglądam taki filmik napędza sponsorów firmie to chyba jest oczywiste dla wszystkich więc proszę nie traktować mnie jak człowieka o inteligencji równej zeru. W ogłoszeniu o ankiecie i w kinie przed ankietą było wyraźnie napisane o 30 florenach. Nie nie mam już pytań, solidnej odpowiedzi i tak nie otrzymam więc szkoda pisania.
    Życzę spokojnego dnia i dobrego samopoczucia

9. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Dziękuję, zamykam

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.