Kinematografia mniej znana

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika matiz321, 20 marca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. matiz321

matiz321 Hrabia forum

Postanowiłem założyć wątek żeby wprowadzić drogich farmerów i farmerki w temat mniej znanej kinematografii, nie oscarowej, o której się tyle gada, ale o tej mniej znanej, i polskiej, i zagranicznej.

W tym wątku możemy dzielić się scenami z mało znanych filmów, zdjęciami aktorów i aktorek, jakimiś nowinkami z branży filmowej, wiecie o co mi chodzi :)

Może zacznę, otóż ostatnio na pewnej stronie z darmowymi filmami online wypatrzyłem taki film komediowy, tytułu nie mogę podać bo to niestety zabronione (plus, że jest po angielsku i nie ma pl tłumaczenia), ale pokażę wam kadr z filmu i krótko go opiszę...

Fabuła jest dość zawiła, ale w skrócie to 4 dziewczyny (które zresztą widać powyżej) kłócą się o chłopaka, jak wiadomo z dziewczynami jest ciężko więc każda próbuje "wrobić" pozostałe w jakąś manianę. Kiedy jedna jest już blisko sukcesu (nie powiem która), chłopak nakrywa ją jak spiskuje.. no i lipa. Pojawia się piąta, no i w wielkim skrócie to one są zazdrosne, ale piąta i chłopak żyją długo razem i szczęśliwie :)

Serdecznie wszystkim polecam, a teraz czas na wasze posty :)

Ostatnie edytowanie: 20 marca 2017
  2. Patryk192000

Patryk192000 Okazjonalny autor

Czekałem na ten wątek bardzo długo. Osobiście mogę polecić film o wolnym tłumaczeniu "Dwóch ludzi- jedna ryba" Jest to amatorska produkcja nakręcona przez mało znanego Australijskiego twórcę. Opowiada o bohaterskiej przygodzie dwóch braci dzielnie walczących z wielką rybą. akcja trochę jak w powieści "Stary człowiek, i morze" Ernesta Hemingwaye

Ostatnie edytowanie: 20 marca 2017
    matiz321 lubi to.
  3. marmolaaada

marmolaaada Zaawansowany

Można podawać tytuły?
    Z całego serca polecam "The Room" (pokój). Taki dramat romantyczny. Porusza ważne tematy jak rak piersi, czy w sumie główny wątek rozterek miłosnych głównych bohaterów. Naprawdę dawno tak dobrze się nie bawiłam przy filmie!
    Ma mały budżet i jest raczej mało znany ale reżyser naprawdę dobry

matiz321 lubi to.
  4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

matiz321 nie wiem czy nie zwróciłeś uwagi czy też nie zauważyłeś, ale Kurza grzęda to:

Dział służący rozrywce, a więc można tu umieszczać:
    • gry
    • zabawy
    • nieoficjalne konkursy
    • opowiadania
    • bajki

A do dyskusji o filmach, itd... mamy taki wątek:Klub miłośników filmów i tam zapraszam zainteresowanych. Tutaj zamykam jako dubel i przenoszę do Archiwum.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.