Kiedy rekompensata?

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Renia1920, 6 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. aneton05

aneton05 Aktywny autor

Mody nie badzcie jak nasz rzad , mydlacy ludziom oczy, jest wina nalezy sie kara , skoro cos nie gra to, nalezy sie rekopensata. Pewnie to tylko gra ,ale.................. my polaczki nie lubimy nawet byc oszukiwani wirtualnie. A tak poza tym ( wyluzujmy to tylko głupawe odciencie od spraw codziennych) ,zjadacz czasu i tak naprawde strata czasu.

2. yvonnege_

yvonnege_ Baron forum

Dziękujemy za tak wielką łaskę i zrozumienie, że możemy wymieniać się spostrzeżeniami, a nie tylko zadawać pytania w tym dziale. Stwórzcie takie miejsce na forum to nie będzie problemu. K woli ścisłości o problemie z logowaniem wczoraj wieczorem nie ukazało się żadne ogłoszenie. Najzwyczajniej zostaliśmy zignorowani, my nie dostajemy Florenów, musimy je kupować za realna kasę, więc niezupełnie jesteśmy takimi samymi graczami. Wypada trochę się zainteresować tym co piszemy, jak do tej pory ani słowo o rekompensacie nie pojawiło się w OO.

3. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

yvonnege_, dzisiejsze błędy pojawiły się około 1 w nocy. Jest to czas, w którym większość osób śpi, a my także jesteśmy ludźmi. Rano, kiedy błąd udało się już naprawić, podanie ogłoszenia mijało się już z celem. Nie jesteśmy w stanie przewidzieć kiedy zdarzą się problemy, a poza działalnością w Ekipie mamy też życie prywatne i zawodowe, więc nie możemy tu spędzać 24 h na dobę. Są jednak osoby, które czuwały i odpowiednio szybko zareagowały informując dział techniczny gry.

4. Mateusz

Mateusz Ambasador forum

Dobrze ale nie każdy śpi wiec ma prawo grać w swoją ulubioną grę my płacimy grubą kasę aby taka farmerama mogła się utrzymać wiec mamy prawo wymagać i tyle w tym temacie

stokrotka76, dushka82 oraz yvonnege_ lubią to.
  5. yvonnege_

yvonnege_ Baron forum

nie o 1 w nocy tylko przed 24

dushka82 lubi to.
  6. drobka21

drobka21 Czeladnik forum

Wi
    Więc zróbcie taki dział,wtedy BP się dowie co gracze o nich sądzą,a my będziemy wiedzieć na czym stoimy bo na razie jesteśmy niedoinformowani.

Jeżeli przekazujecie nasze opinie jak Japończyki w niskim ukłonie to możemy czekać tatka latka.Tu potrzeba walnąć pięścią w klawiaturę lub między oczy BP bo to Oni ciągną zyski i to nie małe.Od tego jesteście!

Posty na forum łączymy. Używaj opcji EDYTUJ.
    Posty połączyłam, upominam słownie.
    Edycję postów możesz poćwiczyć tutaj: https://board-pl.farmerama.com/index.php?threads/wątek-do-ćwiczeń.10663/
    Przypominam również, że postu edytowanego przez moderatora nie można edytować.

MOD_Caharina

Ostatnio edytowane przez moderatora: 8 października 2014
  7. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

8. -kangoo-

-kangoo- Baron forum

MOD_Caharina, bez urazy, ale taką odpowiedź, że możemy sobie samu pisać do BP w wymaganym języku odbieram jako kpinę.
    Rzecz jasna błędy w grze to nie wina ekipy. Winą ekipy i wielkim brakiem wyobraźni jest bronienie się przed utworzeniem wątku do rozmów z moderatorami. W przypadku błędów w takim wątku gracze wyraziliby swoje niezadowolenie, ciśnienie by się zmniejszyło, pretensje byłyby do BP a nie do Was.

9. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

I znowu powtórka z rozrywki nie mogę się zalogować do gry to są kpiny z graczy tym bardzie że trwa event :mad::mad::mad::mad::mad:

gretag lubi to.
  10. gretag

gretag Chodząca legenda forum

Potwierdzam, nie da się wejść na farmę.

11. est-orka

est-orka Fanatyk forum

Dobry wieczór :)
    Ja też nie mogę się zalogować na farmę, wyskakuje taki komunikat....
    Ale , co jest bardzo dziwne, to zrobiłam restart lapka i na farmę wejść nie mogę, ale pozostałam zalogowana na forum, dlatego mogę teraz tu pisać..... co się dzieje??

12. magia00

magia00 Czeladnik forum

kiepskie to źródło informacji bo nie widzę nic że znów jest awaria
    a co do języka wymaganego ............to nie gardzą twórcy naszymi złotówkami a językiem urzędowym w tym kraju puki co jest POLSKI

Renia1920 lubi to.
  13. stokrotka76

stokrotka76 Komandor forum

Mam dokładnie tak samo i pomalutku ta sytuacja zaczyna mnie irytować tym bardziej, że czas na farmę mam późnym popołudniem po pracy :(

14. est-orka

est-orka Fanatyk forum

15. marysiad8

marysiad8 Książę forum

Ja przestałąm pisac o błędach bo to i tak nic nie daje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

16. yvonnege_

yvonnege_ Baron forum

Znowu nie mogłam się zalogować :(
    Caharina coś się chyba komuś pomyliło, to polska ekipa ma pisać do BP o błędach, a w jakim języku będziecie pisać to nas nie interesuje. To Wasza rola zgłaszanie takich błędów. Do BP to ja najwyżej mogę napisać skargę na polskich moderatorów.:)

I znowu nie da się zalogować :(

Ostatnie edytowanie: 8 października 2014
  17. Pytań nie ma, a że nie jest to dział do dyskusji, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.