Kiedy rekompensata?

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Renia1920, 6 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Wszystkie tematy dotyczące błędu w grze tj. Niemożliwość zalogowania się do gry są pozamykane,a ja cię chcę dowiedzieć czy łaskawe BP przewidziało jakąś rekompensatę za stracone przez nasz podwójne PD na które gracze wydali realne pieniądze nie wspomnę o dopalaczach i kombajnie. Sądzę ,że nam jako graczom coś się należy zwyczajne przepraszam nic do gry nie wnosi. Proszę modów o zwrócenie BP uwagi. To mi leżało na sercu i musiałam napisać. Dziękuję za uwagę.

Dorota1020, feniks1414 oraz magia00 lubią to.
  2. BA_Musa

BA_Musa Guest

Na chwilę obecną nie mamy żadnych informacji na temat ewentualnych rekompensat. Jak tylko uzyskamy informacje na ten temat to pojawi się oficjalne ogłoszenie.

3. QQRYQ333

QQRYQ333 Hrabia forum

Mam pytanie w związku z tym do BA_Musy
    a zgłosiliście to że gracze się domagają za straty rekompensaty czy tylko głosicie to w swoim gronie
    Jeśli zgłosiliście to konkretnie napisz kto to głosił

Dorota1020, feniks1414 oraz Renia1920 lubią to.
  4. BA_Musa

BA_Musa Guest

Zgłaszane było to w sobotę przez nas przy okazji pierwszych problemów z logowaniem, ale zwróć uwagę,że był weekend, więc na reakcje czasami trzeba trochę dłużej poczekać.

5. Viki044

Viki044 Forumowy żółtodziób

w tej grze chyba się skończyły rekompensaty, BP myśli że graczy można tylko naciągać na kasę realną, ale za swoje błędy nic w zamian, więc chyba nie liczmy na żadne wynagrodzenie, za ich błędy a nasze straty.:p

feniks1414 lubi to.
  6. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Zgłaszane było, tylko co ?
    Błąd w grze, czy roszczenia graczy ?

A dzisiaj w nocy to samo i dalej ciuciubabka. Zero info, wyjaśnień, przeprosin, obietnic...

feniks1414 lubi to.
  7. .Bozena60.

.Bozena60. Młodszy ekspert

ludzie o czym Wy marzycie ja i wielu innych graczy z mego serwera czekamy od 10 sierpnia na rekompensatę za tygodniowy brak wejścia na farmę i cisza,co napiszę to otrzymuję odpowiedź że jeszcze nie ma wiadomości o rekompensacie i jestem przekonana że nie będzie a przecież ja i inni straciliśmy kasę bo właśnie wtedy też było podwójne PD

feniks1414 lubi to.
  8. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

A ja przypominam, że dział pytań ogólnych nie jest działem do takich dyskusji. Zapraszam do śledzenia ogłoszeń.

9. yvonnege_

yvonnege_ Baron forum

Wczoraj znowu nie dało się posiać na noc, weekend minął i dalej jest źle. Szybciutko zamykacie wątki na ten temat, ale to nie jest normalne, żeby co wieczór była awaria. Nie po to wydaje się kasę, jeśli kuleje obsługa programistów, to dajcie rekompensatę !
    Caharina wczoraj wieczorem to nawet nie raczyliście ogłoszenia napisać, że znowu nie da się zalogować do gry.

10. monia1125

monia1125 Hrabia forum

Hej! Mam takie pytanie w związku a może nie (jak nie dajcie znać gdzie pytać), jeżeli nie mogę zalogować się na farmę, i przejść z niej na forum to czy można jakoś zalogować się na forum? (z tego co kojarzę to pisze coś takiego "żeby być aktywnym przejdź z gry na forum" -> a jak jest "awaria" to nie mogę wejść na farmę a tym samym na forum). Oświećcie mnie, bo całkiem prawdopodobne ze jestem tak wielkim laikiem komputerowym że coś pominęłam, lub przeoczyłam inny sposób logowania się na forum niż z gry.. :)

11. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Nie ma innego sposobu - jeśli gra nie działa, a ludzie coś piszą o tym na forum, to są to najpewniej ludzie, którzy zalogowali się jeszcze przed padem gry ;)

12. monia1125

monia1125 Hrabia forum

dzięki za odpowiedź, wolałam chyba żyć w przekonaniu że to ja taki laik jestem i ze jest jakiś sposób.. a tak dramat w takim razie....

13. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Niestety dramat - można być zalogowanym na forum i co jakiś czas zaglądać, żeby nie wylogowało... ale do tego musi być jednak komp włączony non stop :(

14. QQRYQ333

QQRYQ333 Hrabia forum

Ile ?xD - bo koleżanka wyżej czeka na reakcję od 5 sierpnia xD
    Ogłoszenia śledzimy na bieżąco ale gdzie w takim razie można o tym dyskutować ? na podwórku przed domem ? to też jest NASZE forum nie tylko ekipy !o_O

15. eewunia67

eewunia67 Ambasador forum

Zgłoście przy okazji żeby szanowni programiści przywrócili poprzedni sposób logowania się na forum( bezpośrednio z adresu),bo wściec się można :mad:do gry zalogować się nie da,bo.....jak zwykle co chwila są jakieś błędy,a przez to i na forum wejść nie można żeby o tym napisać>:(

Renia1920 lubi to.
  16. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

Jak to gdzie? Z PT możesz dyskutować do bólu bo tam można pisać nie będąc zalogowanym do gry xD

Renia1920 lubi to.
  17. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Można pisać do PT i odpowiedź wciąż ta sama 1 systemowa,a później,że w grze wszystko jest ok bo sprawdzali z konsoli. Śmiechu warte i tez jestem za logowaniem sięna forum z adresu a nie z gry.

eewunia67 lubi to.
  18. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

A wiedzą doskonale że jest błąd bo sami nie mogą zalogować się na swe farmy. Pisał o tym swego czasu SMOD_Chris. Chyba w sobotę.

19. drobka21

drobka21 Czeladnik forum

Nie będę cały czas siedział i śledził ogłoszenia bo tam jest wpis z niedzieli a dziś jest wtorek tak dla przypomnienia modowi.A jak dział pytań nie jest działem do takich dyskusji to stwórzcie taki dział,bo faktycznie na podwórku nie będziemy dyskutować

20. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Witam,
    cały czas przekazujemy Wasze opinie zarówno w sprawie samych błędów, jak i rekompensaty. Rozumiem Wasze wzburzenie, sama jestem graczem i parę zbiorów przepadło, sąsiadów też ominęły prezenty. Jednak mam świadomość, że Ekipie pracującej nad grą nie zależy nad tym, by w dzień wolny od pracy (lub o 1 w nocy) naprawiać błędy. Nie było to więc w żaden sposób zamierzone. Jeśli będziemy mieli jakiekolwiek informacje dotyczące ewentualnych rekompensat, będziemy Was informować najszybciej jak to możliwe. Rozumiemy też, że chcecie wymienić się spostrzeżeniami na temat gry oraz problemów technicznych, które się w niej zdarzają. Wiemy, że na forum nie ma obecnie takiego miejsca, dlatego też nie zamierzamy Wam tego zabraniać. Proszę jednak o rozwagę, gdyż jest to dział pytań ogólnych, więc przede wszystkim skupiamy się na odpowiedzi na zadane pytanie i rozwiązanie problemu, nie zaś na dyskusji czy opiniach.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.