kiedy naprawią szkółkę farmerską?

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika babsi6343, 23 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. babsi6343

babsi6343 Mieszkaniec forum

Nie dolicza punktów za mentorowanie, było ogłoszenie, że najpóźniej w piątek wezmą byka za rogi, a tu nadal kicha, co prawda, za jednego kurczaka coś tam dopisało, ale zaległych punktów nie ma i w ogłoszeniach też nic nie widzę.
    Może KTOŚ zapyta u źródła???:)

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Nie wiem gdzie przeczytałaś, że w piątek " wezmą byka za rogi " , bo z tego OO : >>>klik<<< wynika, że :

"Dostaliśmy informację, że programiści już pracują nad rozwiązaniem problemu i zostanie
    naprawiony wraz z kolejną aktualizacją."

Ponadto nie otrzymaliśmy żadnych nowych informacji, jeśli takowe otrzymamy to również pojawi się stosowne OO.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. babsi6343

babsi6343 Mieszkaniec forum

Sama nie wiem gdzie, próbowałam odnaleźć, ale na pewno było zdanie, że dopiero w poniedziałek, a było to przed weekendem.
    No to uzbrajamy się w cierpliwość i czekamy.;).
    Można zamknąć.Dziękuję i pozdrawiam.

4. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Witam,

Tutaj pozostaje nam się uzbroić w cierpliwość :) Na pewno zostanie to naprawione :)

Brak dalszych pytań, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.