kiedy będzie poprawione pnącze?

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika aniasz370, 3 października 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. aniasz370

aniasz370 Młodszy ekspert

Witam, minął już tydzień od wprowadzenia zmian na pnączu. Wciąz czekamy na naprawę aby poszczególne chmurki aktualizowały się same i nie trzeba wciąż odświeżać strony. Proszę o podanie kiedy nastąpi naprawa, bo chyba już wszyscy zapomnieli o obietnicy programistów dotyczącej właśnie naprawy tego problemu.

chrumcia91 lubi to.
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Poza informacjami zawartymi w tym OO :>>>klik<<< nie otrzymaliśmy żadnych, nowych informacji. Myślę jednak, że skoro problem jest znany to zostanie usunięty najszybciej jak to będzie możliwe. Widocznie nie jest to takie proste skoro jeszcze występuje.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. aniasz370

aniasz370 Młodszy ekspert

Wydaje mi się, że biorą nas na przetrzymanie i może przyzwyczaimy się do tej niedogodności.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Mnie się wydaje, że jednak twórcom gry zależy na tym aby wszystko działało prawidłowo, ale nie wszystko da się zrobić za pstryknięciem palców i pomimo starań nie wszystko da się zrobić szybko, tak że bardzo proszę o cierpliwość.

A skoro nie masz już pytań to miłego wieczoru życzę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.