kawałek tortu :)

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika cyfrzakk, 2 stycznia 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

no super, znowu pieczemy słodkości :)

to na całość trzeba zdobyć łącznie 2775 punktów czyli najgorszy scenariusz że nie będzie się nic zapamiętywać to po 10 punktów przy grach do zdobycia 165 punktów(gry z 2oma tortami) oraz 15 punktów za pozostałe w trakcie jednej gry na którą potrzeba 50 wypadajek

17 gier - 2tortowych w sumie to 14 :D bo 3 kupony są na start :D
    174 gry - 3 tortowe

czyli maxymalnie trzeba uzbierać 9400 wypadajek, oczywiście ta opcja przy użyciu zwykłych kuponów, :) i nie odgadywanie żadnego tortu :)

a optymalnie przy zapamiętywaniu wszystkiego graniu zwykłym kuponem:

2 gry - 2 tortowe
    44 gry - 3 tortowe
    co daje: 2300 wypadajek

czy coś pomyliłem?

i pytanko mam, jak już zbiorę wszystkie wymagane punkty będzie można grać dalej?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

cyfrzakk poproszę o inny zestaw pytań bo coś ja dzisiaj nie umiem liczyć. Na 100 % to wiem tylko tyle, że po zebraniu wymaganych punktów będziesz mógł bawić się dalej i otrzymywać nagrody cząstkowe. Daj mi proszę chwilę na policzenie tego co będziemy potrzebować w Twojej "najgorszej" wersji ;)

cyfrzakk lubi to.
  3. SMOD_Atena

Nadal nie wiem czy dobrze liczę, ale przy opcji porażki w każdej minigrze czyli po 10 pkt. za 2 torty i 15 pkt. za 3 torty po odliczeniu 3 kuponów na ciasto, które dostaniemy na start wychodzi mi, że potrzebnych byłoby 8800 kawałków kuponów, ale czy to jest dobry wynik głowy nie dam ;)
    Gdybyśmy zdobywali w każdej minigrze maksymalną ilość punktów to po odliczeniu 3 kuponów potrzebne byłoby ok. 2375 kawałków kuponu ale też nie wiem, czy gdzieś się w tych obliczeniach nie machnęłam :oops:
    Najlepiej będzie jednak jak na podstawie poradnika obliczysz sam, a być może ktoś ze świeższą głową dokładnie podpowie w wątku z rozmowami, bo szczerze mówiąc mnie dzisiaj myślenie boli, wybacz ;)

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

4. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

super, dziękuję, to stawiamy pełno gruszek, i goździki na noc :) :) pozdrowionka zamykamy

5. SMOD_Atena

Za wiele nie pomogłam tym razem, dziękuję za wyrozumiałość i powodzenia w evencie życzę ;) Również pozdrawiam i temat zamykam.

cyfrzakk lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.