Opinie Kawałek Tortu

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 25 stycznia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. GruGru

GruGru Wyjątkowy talent

Jeszcze 5 worków i nawet stracha za 10 niebieskich babeczek będę miała :) (jak już ciecierzycy zostało i worków trochę było...)
    Dosłownie za minutę zbieram aloes na wyspie a na farmie na przemian idzie marchew z pszenicą (z marchwi już dzisiaj 2 worki przyszły), więc bez problemu powinno to to wypaść. :)

Z TSów na Baha (o istnieniu których wcześniej nie pamiętałam :p) całkiem OK: 4x XXL - karambola, kumkwiat, orzesznica brazylijska i moringa oraz achacha na dokładkę (mogłaby być nektarynka i by było super a nie ok :p)

EDIT: z aloesu wypadło 12 worków, więc polowanie zakończone - teraz kręcę ostatnią bezę :)

eliza9070 i patrycja9922 lubią to.
  2. kotarynka

kotarynka Młodszy ekspert

ups, mnie się chyba nie uda uskładać worków na dwie bezy niebieskie. pokusiłam się przed chwilą i policzyłam moich sąsiadów, na 21 tylko jeden przysłał mi dzisiaj prezent. Dziękuję, bardzo Was lubię moi sąsiedzi :)

patrycja9922 lubi to.
  3. farm_erka

farm_erka Czeladnik forum

Witam, odblokowalam wszystkie swieczki i one się palą. Jak mam uzyskac bonus za wszystkie zapalone świeczki?

4. kv51

kv51 Naśladowca mistrzów

No i przez własną głupotę nie skończę eventu. Tylko 8 worków mi brakuje. Tylko , albo aż :( .........................

5. _Ola_Z_

_Ola_Z_ Wielki mistrz forum

u mnie już po evencie, nawet kilka razy udało się świeczki zdmuchnąć :)

gdyby ktoś potrzebował wypadajek, to zapraszam na sówkę

patrycja9922 lubi to.
  6. polnygryzoń

polnygryzoń Hrabia forum

Kliknij na każdą świeczkę, a po prawej zaświeci Ci się zielony prostokącik - klikniesz na niego z zbierzesz bonus. Szkoda, że nie zbierałaś wcześniej bo dawały bonusy co 8 godzin a banana co 16

patrycja9922 lubi to.
  7. kotarynka

kotarynka Młodszy ekspert

37 wypadajek nie jest już do zrobienia, ale bardzo dziękuję wszystkim za pomoc :)

8. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Dali mi jedną ostatnią brakującą wypadajkę i kręcę 4 niebieskie bezy:) Cały tort będzie odkryty:)

9. kasia750

kasia750 Hrabia forum

witam czas na podsumowanie-.- event skonczony cały wczoraj:p 233 wypadajki na plusieo_O ,nawet zrobiłam zadanie z gesiami xDteraz czekam na karnawał:D:D:D

10. KudaBunda

KudaBunda Zaawansowany

trzymam kciuki , może jakoś sie uda, walcz, chętnie bym ci wysłała ale niestety nie posiadam ani worków ani florków
    powodzenia tym co jeszcze walczą!

z drzew na wyspie: amherstia, drzewo karambola xl, baobab, orzesznica brazlijska xxl, drzewo kaki xxl a na farmie: pinia xl. daktylowiec xxl, nesplik xl, jarząb domowy, dąb xxl - chyba jakiś żart albo to stare sadzonki które gdzieś miałam xD, zwierząt nie wypakowałam bo zapomniałam. Z drzew na wyspie jestem zadowolona bo nie miałam amherstii i baobabu, reszta zawsze się przyda, tylko gdzie to stawiać xD

bari06 i patrycja9922 lubią to.
  11. Agnezja

Agnezja Okazjonalny autor

na przyszlosc nie zabieram sie do eventu po przerwie 2-letniej :( 13 szt mi brakuje ;( nie mam cierpliwosci juz do tej marchewki... ale bede liczyc na cud:D

patrycja9922 lubi to.
  12. julkalulka111

julkalulka111 Książę forum

Mam 428 wypadajek w stodole, ale nie siałam badyla, więc nie ma 10 niebieskich bez.
    Piszcie szybko sówki to zdążę wysłać /5 szt/

patrycja9922 lubi to.
  13. kv51

kv51 Naśladowca mistrzów

Dziękuję najserdecznie wszystkim , którzy wspomogli workiem i ciepłym słowem. Z trzema workami kupionymi za resztkę florenów event zakończony. Dzięki kochani i HHHHHUUUUUUUUURRRRRRRRRAAAAAAAAAAA !!!!! Emocje jak na początku gry w 2010. Niestety przez własną głupotę , ale za to jaka radość !!!! :) :)

14. Justa16

Justa16 Młodszy ekspert

Hej, jak pech to pech 4 worków mi zabrakło, myślałam że teraz wypadną, ale po rannym wysypie teraz kiepsko8)

patrycja9922 lubi to.
  15. Agnezja

Agnezja Okazjonalny autor

dziekuje wszystkim :D co do szt:D albo pare wiecej:D zdarze;D mam sekundy:D

patrycja9922 lubi to.
  16. RudyFelek

RudyFelek Okazjonalny autor

Ja posłałem dla Ciebie ...a Tobie dziękuję za woreczek.
    Nie zebrałem ostatniego podwójnego itemu za 10 niebieskich bezów, ale i tak sie cieszę, bo mam wszystkie pozostałe rzeczy i kilka razy świeczki zebrałem .
    Ewent mimo wszystko uważam za udany :D.
    Dziękuję moim sąsiadom i wszystkim miłym osobom, które podzieliły się ze mna woreczkami. Dzięki wielkie dla wszystkich, którzy pomagali innym :D

Ostatnie edytowanie: 1 lutego 2016
    patrycja9922 lubi to.
  17. iwonabr

iwonabr Okazjonalny autor

Ale gapa ze mnie :p Zapomniałam dzisiaj zdmuchnąć świeczki :sleepy:

18. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

jupi

udało się cały tort zjedzony xD

dziękuję za doping i mobilizację

rękawy na + aż 2 :D

19. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Event się zakończył, gratuluję wszystkim, którym się udało udekorować cały tort, a tym którym tym razem się nie udało powodzenia w przyszłych eventach życzę.

Posty nic nie wnoszące do tematu eventu, usunęłam jako spam.

eliza9070, babydelfi oraz -katie1234- lubią to.
  20. -katie1234-

-katie1234- Komandor forum

Hej :) Nie dałam rady odkryć drugiego itemu z klaunem za 10 niebieskich bez, ale ważne, że reszta ogarnięta :)

Drzewka na Bahamie:
    -Karambola XL
    -Wianowłostka XXL
    -Karob XXL
    -Kokkoloba XXL
    -Pitaja XXL

Drzewka na farmie:
    -Kowhai
    -Jarząb domowy
    -Jodła XXL
    -Klon palmowy XXL
    -Niesplik XL

Zagrody:
    -Żaba x 2
    -Szopy
    -Gęsi pomarańczowe

Normalnie szał, radość ze mnie bije -.-8)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.