Opinie Kawałek Tortu

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 25 stycznia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

2. RudyFelek

RudyFelek Okazjonalny autor

Mam taką samą sytuację, a na polach kaktusy, orzechy, czosnek i myślę że tego wszystkiego będzie za mało...
    Ale co już zdobyłem, to moje, a oprócz tego wbiłem na wyspie 4 poziomy :D

3. kotarynka

kotarynka Młodszy ekspert

mnie zostały trzy niebieskie bezy, ale wypadajek od wczoraj jak na lekarstwo :-(
    ale event fajny, bezstresowy :)

4. nowelationka

nowelationka Czeladnik forum

dzień dobry

u mnie cały tort nie zostanie zjedzony, ale chciałabym zdobyć item - zdmuchnij je, a brakuje mi do niego 15 woreczków
    jeśli ktoś mógłby pomóc, to będę wdzięczna

5. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

Witajcie!
    Na zakończenie eventu dostałem super prezent! Na kole wylosowałem długo wyczekiwanego stracha! Także uruchomiłem pnącze!
    Pozostaje teraz tylko łubin do zdobycia, ale to już tylko G&T...
    Powodzenia walczącym do końca!

6. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Ja już dawno zjadłam cały tort. Posyłam Ci woreczek mam nadzieję,że uda Ci się skończyć :)

xBabciaEwa lubi to.
  7. LadyBird80

LadyBird80 Forum Pro

witajcie :)
    Event zakończony w całości, po nocnych zbiorach ukręciłam ostatnią bezę. Powiem Wam szczerze że nie miałam zamiaru robić podwójnych itemów czy naklejki. Robiłam wszystko na spokojnie, poza pierwszymi rozsiewami na dużych polach z SN, później ciecierzyca z wodą i kupką na małych polach + chmj, na noc cebula z wodą. I proszę zrobiłam co chciałam a nawet więcej i... wyjątkowo bez stresu, chociaż kilka godzin przed zakończeniem eventu:)
    Pozdrawiam wszystkich "solenizantów" :p

8. bealara

bealara Mieszkaniec forum

Porada dla walczących o woreczki: Sianie pszenicy i marchewki a na Bahamie trzciny jest jakąś alternatywą. Bardzo uciążliwe bo trzeba co 9 minut zbierać i tylko co 2-3 zbiór wypadnie 1 na polu woreczek, ale wypada. Ja już ukręciłam w ten sposób od rana 5 czerwonych bezików:D:D zawsze przyda się na PD i SG ;);)

Ostatnie edytowanie: 1 lutego 2016
  9. patrycja9922

patrycja9922 Cesarz forum

Ostatni raz zdmuchnięte świeczki w tym evencie;)

toDzasta i xBabciaEwa lubią to.
  10. gotka30

gotka30 Czeladnik forum

Witam

Rozumiem, że sianie takiej ilości jest potrzebne ale nie rozumiem dlaczego nie wypadają potrzebne rzeczy w takiej ilości aby się nie przejmować, że nie ukończymy eventu. Może tylko ja mam taki problem z wypadajkami ale nie mam pomysłu co już uruchamiać aby wypadało więcej, co sprawia że coraz częściej eventy robią się nudne i oczywiście jak na urodzinowy tort nagrody trochę marne.
    Tym którzy ukończyli gratuluję:)

xBabciaEwa lubi to.
  11. oskitom

oskitom Młodszy ekspert

Torcik zjedzony w całości. Powodzenia dla dalej walczących.

12. mamuńka-

mamuńka- Naśladowca mistrzów

na tej faremce zdobyłam 3 itemiki:Urodzinowy transparent,Urodzinowa niespodzianka i Uwielbiam klaunów:D
    nie udało mi się zdobyć:pomarańczwej świeczki,drugiego kompletu itemów,itemu Zdmuchnij je,5 złotych bananów i pnącza i tak mi niepotrzebnego,bo nie będę wykupować fasolki jak dla mnie zbyt drogiej................
    może powalczyła bym jeszcze o jeden item,ale brakło ciecierzycy:(
    i tak to co zdobyłam uważam za sukces:D

13. Marzenocha

Marzenocha Koneser forum

Ufff... Nie odkryłam tylko jednej płytki z urodzinowym transparentem - już mi się nie chciało siać. Tort pięknie wygląda, ale nagrody powalające nie są. Z sadzonek: daktylowiec, jabłoń, morwa, niesplik, śliwa- wszystko XXL. Z bahamy nic godnego uwagi :) Tak więc koniec:) Życzę miłego dnia!

14. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

Pytanko mam... Odkryłam wszystkie kawałki, a w poradniku jest napisne: płytki "specjalne pole bonusowe" - jest jedna taka płytka, odblokuje się, gdy gracz ukończy wszystkie zadania z płytkami świecowymi.
    Co było w tej płytce, bo nie wiem czy jej nie mam czy już ją odkryłam i nie wiem co w niej było?

15. k.keska

k.keska Okazjonalny autor

Czy po evencie worki do wyciskania kremu zostaną wymienione na jakieś pd czy sianogrosze ??

patrycja9922 lubi to.
  16. toDzasta

toDzasta Komandor forum

To jest ta płytka która daje item:)

17. Skibka

Skibka Czeladnik forum

Udało się dzięki Wam!! Ogromnie dziękuję za woreczki! Już się kręcą 3 ostatnie 3 niebieskie bezy i koniec! :D

bealara lubi to.
  18. bealara

bealara Mieszkaniec forum

eliza9070 lubi to.
  19. k.keska

k.keska Okazjonalny autor

bealara lubi to.
  20. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

Aaaa okej, to mam :D
    dziękuje bardzo za pomoc :)

toDzasta lubi to.