Opinie Kawałek Tortu

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 25 stycznia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. paddi81

paddi81 Czeladnik forum

Pomyliłem bezę czerwoną z bezą pomarańczową... I zamiast 7 pomarańczowych zrobiłem 7 czerwonych... Przez to do końca brakują mi jeszcze tylko 43 woreczki... powinno się udać :)

2. _Beeaa_

_Beeaa_ Okazjonalny autor

Ten event miał być średni trudny. A pomimo, że posiadam drzewa sów, wron, nocną marę, latającą wiewiórkę poświęcam farmie dużo czasu i ciągle jadę na dopalaczach dopiero dzisiaj udało mi się zdobyć ostatni worek do produkcji ostatniej bezy. To było dość frustrujące. Zastanawiam się czy na każdym serwerze wypadajki tak skromnie leciały?

magdalena lubi to.
  3. -toja_71-

-toja_71- Moguł forum

Zawsze tłumaczą, że to jest kwestia tego, co masz na farmie, że wypadajki lecą z... no i właśnie, u każdego sprawdza się co innego. Wg mnie to jest czysta losowość, gdy część graczy ma na start ponad 200 wypadajek, ja mam ledwie ok. 100 (a wysadzam najdłużej rosnące rośliny i drzewa oraz kilka zagród które stoją zawsze), może trzeba zaczynać od roślin na super-polach...
    Później ledwie ścibolę te wypadajki.

Losowość w łowieniu i TSach też nie powala... jak w totolotku - żeby jeden miał miliony - miliony muszą obejść się smakiem...
    Czyli jak zwykle rozwlekle napisałam: albo mamy ten sam serwer, albo na wielu lecą skromnie...

oset53, _Grani_ oraz eliza9070 lubią to.
  4. patrish1979

patrish1979 Stały bywalec

słuchajcie mamy jakiś bonus za odkrycie wszystkich kawałków na torcie, bo własnie się zastanawiam nad zakupem grejfruta i sama nie wiem czy gra jest warta swieczki

5. Skibka

Skibka Czeladnik forum

Ja również dziękuję Wam za wsparcie woreczkami! Jeszcze 46 woreczków a przede mną zbiór kurek z dwóch farm i o 12 jakieś 4 godzinne roślinki też będą. Mam nadzieję, że się uda! Jeszcze raz skromnie proszę o woreczki:)

6. kv51

kv51 Naśladowca mistrzów

Hej ludzie ,ktoś wie co się dzieje? Nie mam kasztanowego pnącza, ale mam uszlachetnione róże i zawsze jak chciałam nadgonić z wypadajkamipod koniec iventu to : uszlachetnienia , kerstol , biała niewinność i na super polach coś koło 2 godzin rosły. Teraz zrobiłam to samo bo wypadajki w lesie a tu 5 godzin ?????!!!!!!! Co się stało ????

7. tak3

tak3 Stary wyjadacz

I po evencie , dziękuję wszystkim za pomoc. Z ts-ów na baha dostałam guawa xll 2, pitaja xxl, figowiec xxl i upragniona nektarynka :)
    wszystkim potrzebujacym mam kilka worków do wysłania, pisać sówki

8. ewa_2312

ewa_2312 Czeladnik forum

mam pytanie po co nam podwujne itemy pnacze juz mam zdobyte.

9. remek63

remek63 Okazjonalny autor

Gratuluję ukończenia eventu, u mnie bardzo ciężko jeszcze brakuje mi 200 woreczków do kremu, coś wyleci ale nie wiem czy resztę uzbieram, moge liczyć na Waszą pomoc????

10. tereska1108

tereska1108 Moguł forum

Witam wszystkich walczących z eventem urodzinowym:) U mnie koniec, nareszcie, ale nie obyło się bez zakupu tych worków, gdyż po porannych zbiorach było za mało na doprodukowanie 4 bez(niebieskich i pomarańczowych) Pnącze odpalone, tort zjedzony, ale jakiś niesmak pozostał po tych urodzinach:)
    Pozdrowionka i miłego dzionka:)

11. RudyFelek

RudyFelek Okazjonalny autor

A te uszlachetnione róże nadal w slotach szklarniowych siedzą ?

A co do ewentu to miałem chętkę na caluśki tort, ale ...
    zabrakło 4 niebieskie bezy do ostatniego itemu, pnącze oczywiście juz kilka dni działa, a ja nie moge odkryć całego tortu. Bardzo niewiele brak, jeszcze pole orzechów i 2 pola czosnku rosną, no i 2 pola na wyspie całe w kaktusach. Ale czy to wystarczy ? Mam cichą nadzieję, ale jak nie wystarczy to tez nic się nie stanie.
    Mam jeszcze kilka prezentów na wymianę,( myślę, że moi sąsiedzi mi wybaczą jeśli dziś podarku ode mnie nie dostaną, a za wielką od nich pomoc dziekuję:inlove:).
    tereska1108 - pozdrawiam serdecznie, a ten niesmak to pewnie z nadmiaru słodyczy (myślę wyłącznie o torcie ;))

Ostatnie edytowanie: 1 lutego 2016
    eliza9070 i kabokazekana lubią to.
  12. bealara

bealara Mieszkaniec forum

Hejka wszystkim :D:D Melduję, że torcik własnie wciągnęłam w całości czyli udało mi się mimo początkowych błędów w evencie. Zjedzenie z rana torta to może niezbyt zdrowo ale bardzo mnie to cieszy xDxDxD

Moja sąsiadeczka tak samo niestety nie zdąży z całością tortu bo ukręciła czerwone zamiast pomarańczowych. Tutaj trzeba przyznać zbyt podobne są te kolory. Mam nadzieję, ze adminy na przysłość wezmą to pod uwagę, gdyz z kolorami nie trafili.

Mam nietypową prośbę do stałych wieloletnich graczy. Znika mi w oczach pasek mojej kochanej sąsiadeczki Sairki i nagle kontakt urwał się. Czy może ktoś coś wie? Proszę bardzo o ewentualną sówkę. :oops::sleepy: Z góry dziękuję za info.

_Grani_ lubi to.
  13. magdalena

magdalena Weteran forum

Kerstol i biała niewinność musi być użyta przed posianiem na super polach i najlepiej po aktywowaniu kerstol i białej niewinności - przelogować się i dopiero posiać róże.
    Ps. Sprawdź w szklarni czy masz włączone odpowiednie uszlachetnienia róż.

14. farmerka_x

farmerka_x Koneser forum

dzięki, prawie zapomniałam o świeczkach , pozdrawiam

15. kv51

kv51 Naśladowca mistrzów

Dzięki , nawet takim weteranom jak ja trafiaja się "babole". Zapomniałam o miłości do SN , a wszystkie sloty zajęte w szklarni więc papa evencie:( Przez własną głupotę nie zdąże nazbierać wypadajek żeby skończyć :( Jestem smutna i wściekła :(

W związku z tym tych co skończyli i nie mają komu wysłać - bardzo proszę o rękawy - odwdzięczę się :)

16. bealara

bealara Mieszkaniec forum

Zawsze możes skasowac cos w slocie ;) Walcz dalej :)

17. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Witam
    A pochwale się w końcu doszłam z poziomem do czosnku i cebuli ,pobawiłam się w uszlachetnianie i udało się z wypadajkami .
    Całego nie zjadłam tortu ...ale jestem ogromnie zadowolona z osiągniętego celu :inlove:

No a gęś to gęś niech ją kopnie ...:)
    Trzymam kciuki za dalej walczący ..gorąca herbata i dalej zjadać tort .

18. RudyFelek

RudyFelek Okazjonalny autor

Tak ale po skasowaniu trzeba odczekać kilka czy nawet kilkanaście godzin aby wstawić na to miejsce coś innego.
    kv51 pisz sowę mam jeszcze kilka worków do wymiany.
    renata do Ciebie tez juz posłałem woreczek :)

19. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Mam jeszcze kilka wypadajek, mogę pomóc:)
    Sama event mogę uznać za ukończony. Mój kolejny mały sukces na farmie:) Brakuje mi 4 niebieskich bez do zdobycia ostatniego podwójnego itemu:)

oset53 lubi to.
  20. kv51

kv51 Naśladowca mistrzów

Kochana , trzeba jeszcze mieć 8 florków , a u mnie niet ;)

bealara lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.