Opinie Kawałek Tortu

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 25 stycznia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -małgoś-

-małgoś- Stary wyjadacz

Mi brakuje na 1 niebieską bo właśnie 9-ta beza robi się w młynie :D dostałam woreczek niespodziankę od iwonabrodzinska za co pięknie dziękuję :D
    Trzymam też za Ciebie kciuki, co za emocje na sam koniec :D ale jak tort smaczny to się chce jeść choćby i w nocy :D

oset53, patrycja9922 oraz -katie1234- lubią to.
  2. KudaBunda

KudaBunda Zaawansowany

oj tak mocje będą do samego końca, szkoda mi odpuścić ten item za 10 niebieskich bez, mam ubogi ogród zwłaszcza na Bahamie 3/4 to radosne kibice w mega promocjach zakupione xD.
    Fajny pomysł z tymi podwójnymi itemami, szansa na zdobycie pojedynczych jest, a jeśli komuś się nie udało, zawsze można poratować w GiT, to mi się podoba, oby więcej tego typu akcji :D

patrycja9922 i -katie1234- lubią to.
  3. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

mi ktoś wczoraj napisał sówkę - nie wymiękaj :)

więc walczę i chyba po porannym zbiorze uda się wykonać ostatnie 10 bez i cały tort będzie zjedzony

xD

4. danabog

danabog Mieszkaniec forum

Witam, podróżowałam po świecie, ferie były, zrobię tylko troszkę, jutro do szkoły. Nie żal mi, brodziłam po morskich falach, wydaje mi się, że czasami trzeba zbastować. Pozdrowienia dla Wszystkich, przed którymi wypoczynek i odskocznia.

eliza9070 i -katie1234- lubią to.
  5. -katie1234-

-katie1234- Komandor forum

Dzieki, to jest nadzieja :D Postaram się ogarnąć :)

6. Skibka

Skibka Czeladnik forum

Jeżeli ma ktoś do oddania woreczki to bardzo proszę o podesłanie... Brakuje mi worków aż do 10 bez pomarańczowych.
    Zasadzę na noc coś długorosnącego ale jakoś szczęście przy tym evencie mi nie sprzyja.. Znając życie braknie mi kilku wypadajek, tak jak talarków przy evencie wedkarskim. Ale póki co walczę!;)

7. KudaBunda

KudaBunda Zaawansowany

bardzo dziękuję dobrym duszom :inlove:, dzięki wam mam już wszystkie woreczki, dziękuję z całego serca, bezy się kręcą i cały torcik zaraz będzie :inlove:, jeszcze raz ogromne dzięki :*

patrycja9922 lubi to.
  8. -małgoś-

-małgoś- Stary wyjadacz

Uroczyście ogłaszam że tort zjedzony:D

0olimpia0, patrycja9922 oraz eliza9070 lubią to.
  9. Goofiozo

Goofiozo Okazjonalny autor

wiecie co ja nie zjadłem torta ale pnacze z itemami mam ,Brakuje mi workow

10. KudaBunda

KudaBunda Zaawansowany

kochani trzymam za was kciuki, po północy zajrzę, będę miała do oddania 2 woreczki i gdyby komuś zbrakło proszę o sówkę

11. Małgosia48

Małgosia48 Zaawansowany

no tak jutro do pracy a mi workow parę brak trzymajcie kciuki zebym je zdobyła,Jeszcze poczekam i ide spac

12. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

na młodej faremce zebrane,posiane,rano jeszcze zbiór i drugi itemik mój,a teraz można pójść na zasłużony odpoczynek:D
    dobranoc:D

13. KudaBunda

KudaBunda Zaawansowany

zaraz wyślę jeden,
    komuś jeszcze mogę posłać jeden

14. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Magnolinka Twój post usunęłam. O worki do wyciskania kremu możesz poprosić w tym wątku: >>klik<<

15. KudaBunda

KudaBunda Zaawansowany

to co mogłam rozesłałam, życzę wam aby się udało zebrać to o czym marzycie, trzymam kciuki!
    Teraz robię porządek z polami, postawię zagrody i drzwa, zobaczymy co z tego wyczruje się ;)
    dobranoc

Małgosia48 lubi to.
  16. azadrubalja

azadrubalja Weteran forum

Tort od czwartku pożarty prawie w całości (bez zadań z "drugimi" itemami i 5 ZB). Od tego czasu zdmuchuję świeczki. W międzyczasie handelek gęsiną kwitnie :)

U mnie wykiełkowała nektaryka - nareszcie :D
    Poza tym kolejna czarna wierzba - do wymiany w trakcie G&T
    A wykluła się np. żółta fabryka jaj, hodowla świń truflowych, szop i nie pamiętam co jeszcze.

toDzasta lubi to.
  17. Małgosia48

Małgosia48 Zaawansowany

dziękuję za prezenty

18. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

patuu90 Twoje posty usunęłam, ponieważ nie są związane z wątkiem.

19. pyrekroxa

pyrekroxa Czeladnik forum

tort nie do końca zjedzony, grejfruty zostały bo póki co ich nie posiadam, 2 zestaw itemkow i banany a reszta ogarnieta :) zycze powodzenia tym co jeszcze walcza :)

20. nnalepkaa08

nnalepkaa08 Czeladnik forum

dzien dobry obudzilam sie w nadziei ze dzis poleca te wory lepiej ale brakuje do dwoch niebieskich bez moze jakas dobra dusza poratuje zanim pojde do pracy? pozdrawiam

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.