Opinie Kawałek Tortu

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 25 stycznia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

pisz sowę podeslę chworek

Wykropkowane słowo z cytatu usunęłam.
    BA_Czerwona

Ostatnio edytowane przez moderatora: 31 stycznia 2016
  2. *Gosza

*Gosza Naśladowca mistrzów

Skończone :) myślałam, że nie uda mi się zdobyć ostatniego itemu, a tu niespodzianka - event trwa do jutra :) jakoś sobie ubzdurałam, że do niedzieli i tyle :) dziękuję za worki swoim sąsiadom. za walczących trzymam kciuki.

-katie1234- i dantic3 lubią to.
  3. _Grani_

_Grani_ Wielki mistrz forum

W końcu odkryłam moje TS wyszły mi koguty, pomarańczowe bobry, pomarańczowe strusie i jeże.
    A drzewka na farmie : pinia xxl 2 x, bux xxl i xl i pigwa xxl a na wyspie jak już pisałam wcześniej same wianowłostki.

Tak niestety. Cała farma zdemolowana wszędzie pola, sianie i zbieranie i tak wszystkie pięć pól. Tym razem tak się zapędziłam ze mam 31 wywarów z ciecierzycy na plusie.

-katie1234-, eliza9070 oraz dantic3 lubią to.
  4. KudaBunda

KudaBunda Zaawansowany

oj tak, wszystkie drzewa i zagrody wywalone na czas eventu, wszędzie malutkie pola + chuntnej march-jabł i to wszystko siane i zbierane ręcznie xD, jeszcze na 4 bezy brakuje, może dam radę :D

5. wega5

wega5 Czeladnik forum

mnie brakuje na 3 ostatnie niebieskie bezy wypadajek, wciąż mało i wątpie juz czy dam radę :( wszystko odkryte :D prócz jednej ostatniej dekoracji

-katie1234-, KudaBunda oraz dantic3 lubią to.
  6. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

jeszcze 4 pomaranczowe bezy:D

7. agatarolnik64

agatarolnik64 Ekspert forum

u mnie tak samo więc trzymam mocno kciuki za Ciebie i za mnie a nóż się uda

KudaBunda i Kaja889 lubią to.
  8. EmilL66

EmilL66 Okazjonalny autor

u mnie 9 wywarów czeka i brakuje ponad 180 worków.
    To se ne da :( mimo pomocy dzięki aleksandra i Juicymaster

-katie1234-, KudaBunda oraz Kaja889 lubią to.
  9. Kaja889

Kaja889 Stały bywalec

Bardzo dziękuję nadal zapominał o świeczkach:)

-katie1234- i bari06 lubią to.
  10. Liliowafarma

Liliowafarma Aktywny autor

To mój torcik, smacznego :)

11. bari06

bari06 Półbóstwo forum

Mnie też się udało odkryć cały torcik :) a TS postawie rano , bo z rozpędu posiałam wszędzie roślinki.xD

Trzymam kciuki za wszystkich , którzy jeszcze kończą :).

12. kemira

kemira Forumowy żółtodziób

To poślij parę wywarów :D

-katie1234-, dantic3 oraz _Grani_ lubią to.
  13. kemira

kemira Forumowy żółtodziób

..że tak teraz dopiero na to wpadłam :(

-katie1234- i dantic3 lubią to.
  14. -małgoś-

-małgoś- Stary wyjadacz

Mam nadzieję że za 2 godz poleci mi z drzew sporo woreczków. Brakuje mi 1 z 10 bezy niebieskiej i dosłownie drugiej 1 gryz :D:D

15. KudaBunda

KudaBunda Zaawansowany

trzymam kciuki i wyleci :D,
    mnie brakuje 106 woreczków do końca, za 30 min zbiory eventowej roślinki i mam nadzieję na obite worki xD

patrycja9922 i -katie1234- lubią to.
  16. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Gdybym mogła rozdać te woreczki które mam w stodole,a mam ich 839 to rozdała bym je wszystkie potrzebującym. :)

17. andrzejewskab1975

andrzejewskab1975 Naśladowca mistrzów

jeszcze 3 niebieskie, 3 czerwone i 11 pomarańczwych. Zasiałam uszlachetnioną cebulę za 10 godz zbiór ale tyle worków nie wypadnie:(:mad:pomocy rodzinko. Mam czas do 8:00 później do roboty a tam dostępu do kompa brak:( Ale walczę do końca;)

-katie1234-, eliza9070 oraz KudaBunda lubią to.
  18. tereska1108

tereska1108 Mistrz forum

Też jestem wkurzona,żeby na 98 poziomie nie mieć wypadajek??? Ja wiem, mogłabym kupić koszyczek pelen smakołyków i byłoby po sprawie, tylko do anielki, to są naszej farmy urodziny i przynajmniej w te dni jakieś standardy winny obowiązywać!!!
    A żeby było w temacie, wszystkie świeczki odkryte,ale niestety itemy nie , brakuje wypadajek do ukręcenia 2 bez pomarańczowych:)
    Pozdrawiam wszystkich:)
    Myślę ,że jutro rano event będzie skończony:)

19. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Do wymian zapraszam >TUTAJ<. Posty nie w temacie usunęłam.

20. KudaBunda

KudaBunda Zaawansowany

dziękuję dobrym duszyczkom za podesłanie worków :inlove:, trochę wypadło z pola, brakuje 69 sztuk, 1 wpadnie z magicznego drzewka za ok 2 godz, 2 po północy, posiałam ziemniaki, ananas pewnie z 10 wpadnie, i tak będę siała do drugiej w nadziei że sie uda xD

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.