Opinie Kawałek Tortu

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 25 stycznia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

Krowie mleko można wyprodukować w mleczarni dla krów lub wyhodować na drzewie (konkretnie na mleczodrzewie). Jeśli nie masz ani mleczarni ani mleczodrzewu to możesz kupić mleko na targu w zakładce produkty ;)

eliza9070 i -katie1234- lubią to.
  2. kropkowaty

kropkowaty Aktywny autor

a moze byc tak ze mam za niski lvl wiec ich na targu nie widze? ;) czy poprostu wszystkie juz z tego targu zniknely?

-katie1234- lubi to.
  3. bealara

bealara Mieszkaniec forum

Hejka wszystkim :D Pnącze odpalone i już walka o ostatni item za 10 niebieskich xDxDxD

Postuluje o dodatkową wyspę skarbów, bo u mnie już nie ma miejsca na itemy (a mam tylko bananowe na niej) ;);) i parę nowych kartek w albumie, bo juz mam naklejkę jedną na drugiej xD

Urodzinki uważam za udane - evencik bardzo przyjemny i ciekawy :inlove::inlove: Jedynie z TS-ów tradycyjnie mega lipa -0 same starocie.
    Miłego dnia wszystkim :D:D

ps.
    Jeśli masz zagrody z krówkami to i wyprodukować mleczarnię też już możesz. Wtedy i na targu kupic też już można. Zagrody z krówkami chyba są od poziomu 11-go.

Ostatnie edytowanie: 31 stycznia 2016
  4. kropkowaty

kropkowaty Aktywny autor

niestety od 39lvl....brakuje mi 2 lvl....

troche to nie fair ze mniejsi gracze nie maja zadnych szans na tort...

bealara i -katie1234- lubią to.
  5. -katie1234-

-katie1234- Komandor forum

Jest szansa jak o 22.00 zacznę sadzić, by do jutra zebrać 4200 szt cieciorki?? Bo tyle mi brakuje, a zmykam do pracy... A nie wiem czy warto nockę poświęcić na sadzenie :D

Anetta41 lubi to.
  6. Biedronka

Biedronka Zaawansowany

a o co chodzi z Kasztankiem o którym piszą niektórzy gracze?

-katie1234- i danusia1502 lubią to.
  7. bealara

Ojej dopiero od 39??? :eek: To było tak dawno, że już nie pamiętam... Trochę sporo. Pewnie dlatego, ze niskie levele łatwo się wbija. Potem zaczynają sie schody ;)

8. danusia1502

danusia1502 Okazjonalny autor

Sądzę, że jest szansa, ale małe pola + chutney marchwiowo-jabłkowy. Przed końcem eventu pownnaś się wyrobić :)

-katie1234- i bealara lubią to.
  9. bealara

Też uważam, ze jest szansa, ale wyczyść calkiem farmę z drzewek i zagród i tylko małe pola + chutney.

-katie1234- i eliza9070 lubią to.
  10. mahartka

mahartka Baron forum

100 woreczków i mam na ostanie brakujące bezy :D

-katie1234- lubi to.
  11. danusia1502

Musisz mieć co najmniej jedno pole odkryte przy tej świeczce :) wtedy się uaktywni :)

-katie1234- lubi to.
  12. agnieska

agnieska Ekspert forum

Jest jakiś kasztanek o_O ? Może raczej kasztanowe pnącze.

-katie1234-, bealara oraz danusia1502 lubią to.
  13. etanus

etanus Forum Pro

Etanusik w świeczki dmucha i dmucha. Event dawno zakończył ale trzyma kciuki za walczących. Ps. Dziękuje za lajki w konkursie "like":inlove::inlove::inlove:

14. danusia1502

Też chciałabym wiedzieć ??

Czy to chodzi o rząd na pnączu "Żniwa 2014" ??

-katie1234- lubi to.
  15. agnieska

agnieska Ekspert forum

Jak to skąd .... Na drzewie rośnie - trzeba je wydoić i masz mleko ;):D

azadrubalja, -katie1234- oraz gadek lubią to.
  16. Biedronka

Biedronka Zaawansowany

hymmm no może....sprawdze czy takie posiadam :)))

-katie1234- lubi to.
  17. -małgoś-

-małgoś- Stary wyjadacz

Brakuje mi 97 worków do ukręcenia 10 bez, liczę na dobry wysyp wieczorem :D a jak nie mówi się trudno, mniej cholesterolu:D

18. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

Mi jeszcze brakuje 7 pomarańczowych bez i będzie koniec, ale wypadajek oczywicie brak, ale do jutra wypadną-kasztanka nie bede odpalać :)

-katie1234- i pies008 lubią to.
  19. pies008

pies008 Naśladowca mistrzów

Jestem sierotka Marysia i nie mam tortu z datą rozpoczęcia gry, a gram długo. Gdzie go znaleźć?

-katie1234- lubi to.
  20. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Po lewej stronie masz pasek, pierwsza ikonka gazety to newsy- kliknij na newsy i strzałeczką po prawej poszukaj ogłoszenia o torcie lojalnościowym. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.