Opinie Kawałek Tortu

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 25 stycznia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. patrish1979

patrish1979 Stały bywalec

mi się to wydaje bezsensowne, wolałabym za te itemy jakaś porządna zagrodę z ts albo drzewko
    ogrom bananów do zdobycia tez mnie jakoś nie kreci mam ich 140 i nie wiem co z nimi już robić zupełnie jak z gwiazdkami :(

-katie1234- lubi to.
  2. julkalulka111

julkalulka111 Książę forum

Event skończyłam, jeden kawałek tortu /ten z klaunem/ zostawiłam firmie bp, za to, że mam drzewko grejfrutowe, które dało mi zarobić ładny grosz. ;)
    Zasiałam orkisz i mam spokój do południa w niedzielę. :)
    Walczącym jeszcze, życzę wygrania walki :)

3. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

No to zostały jeszcze dwie płytki "uwielbiam klaunów" za 10 niebieskich i naklejka za 2 czerwone, czyli - u mnie - 2 zbiory ciecierzycy, czyli nie muszę czekać do północy ze zbiorem, jutro też ze spokojem. Szkoda tylko niepotrzebnie wypapranej qupy. Ale tak jest, jak się nie liczy...
    Dobranoc wszystkim.

4. abramka2010

abramka2010 Forumowy żółtodziób

mam pytanko nie moge otwożyć tej pomarańczowej świeczki na gòrze. Wie ktoś może dlaczego

1grosik i -katie1234- lubią to.
  5. 1grosik

1grosik Wszystkowiedząca wyrocznia

kliknij po lewej stronie pasek, a potem na pierwszą pozycje i kliknij na baloniki i otrzymasz item

-katie1234- lubi to.
  6. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

abramka2010, czy masz odblokowane płytki obok niej? Czy masz potrzebną ilość towaru?

7. Agnes89

Agnes89 Zaawansowany

Goździki na wieczór posiane oby dużo wypadajek było. Już mi niewiele brakuje, ale jednak. Jakby ktoś miał na zbyciu chętnie przyjmę ;)

-katie1234- i toDzasta lubią to.
  8. KudaBunda

KudaBunda Zaawansowany

gratuluję tym, co mają skończone, mi zostało pole z 10 bezami, reszta jest :D
    na noc goździki posieję i kawę na wyspie, licząc na wypadajki na 9 sztuk niebieskich bez xD,

-katie1234- i asia1106 lubią to.
  9. 7jessy75

7jessy75 Wyjątkowy talent

Małe sprostowanie do mojego poprzedniego postu.
    Nie pamietam szóstego drzewka z ts na farmie bo było tylko 5 , ha ha xD.
    A na wyspie miałam postawione 6 bo jedno tajemnicze drzewko zostało mi jeszcze z wędkarskiego, jak ustawiałam wtedy to akurat brakło mi miejsca na jedno, a potem o nim zapomniałam i wystawiłam teraz.

A 10 bez niebieskich już ukręcone. Ostatnie 4 pomarańczowe zostaną na jutro.
    Póki co wszystkie itemy stoją w ogrodzie - mam tam jeszcze troche miejsca. A jak zgarne jutro ostatni to wrzuce na pnącze jeden komplet.

10. Goldmaster82

Goldmaster82 Moguł forum

Event prawie zrobiłem, bo bez jednego pola z kolorowymi końmi ale one nie warte nagrody były. Natomiast w TS-ach jak zawsze u mnie same starocie. :( I o ile w zwierzakach czasem coś mi się sensownego trafiło o tyle tym razem i w drzewach i zwierzakach była totalna katastrofa. :(

11. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

nudy po evencie:(
    spadam spać:D
    dobrej nocki:D

12. jaadao

jaadao Wyjątkowy talent

Zdmuchiwanie świeczek z tortu co 8 godzin wypada mi jutro ( jak nie będę miała żadnych opóźnień) o 6:01 i o 14:01.
    Czyli 1 minutę po zakończeniu eventu........ A ludzie mówią że 1 minuta to takie małe nic!
    Dla mnie same straty, ale i tak będzie piękny dzień-mam urlop!!!! :D:D:D:D:D:D

13. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

Witajcie słonecznym porankiem!
    Oprócz zdmuchiwania świeczek, po evencie nic nie zostało. Teraz tylko czekać co się wykluje z TSów...

14. tak3

tak3 Stary wyjadacz

Witam u mnie do zakończenia tortu zostało zrobić 5 bez i nazbierać 140 woreczków i będzie po evencie. ;)
    Bardzo proszę Ci co ukończyli event jeśli to możliwe aby wysłali mi worek do wyciskania kremu, z góry dziękuje wszystkim dobrym duszyczkom :)

Gratuluje wszystkim którzy ukończyli event :)

-katie1234- lubi to.
  15. kiara-kowu

kiara-kowu Ekspert forum

Świeczki zapalone, pnącze odpalone :p
    Zostały mi jeszcze dwa pola do odkrycia - z podwójnymi itemami: urodzinowy transparent i uwielbiam klaunów

eliza9070 i -katie1234- lubią to.
  16. Wrzosowisko3

Wrzosowisko3 Naśladowca mistrzów

Zostało ostatnie pole z dodatkowym itemem (10 niebieskich). Z Ts:
    - Dziobak, bocian, szop, pomarańczowy ul
    - pigwa XXL, daktylowiec XXL, buk XXL, nieśplik XL, klon palmowy XL
    - karob XXL, baobab x2, karamboli XXL i XL
    Bez rewelacji, ale i tak się cieszę :)
    A dodatkowe itemy poszły na świeżo odkryte 2 pole na wyspie skarbów

17. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

Witam
    Jak dla mnie event ukończony. Zostawiłam 2 nie odkryte pola ale tak miało być -klony gęsi i owoc grejpfruta do oddania-nie mam i nie kupię, za drogo.
    Farma wróciła do stanu używalności.No to czekam na następny eveny z typu sianie i zbieranie,
    bo klonowanie odpada,za drogi jak dla mnie.
    Powodzenia w zbieraniu worków tym co jeszcze kończą i gratulacje dla tych co ukończyli,
    a wszystkim dobrego dnia życzę.
    Oj, zapomniałam wystawić zdobyczne kibelki.

18. -katie1234-

-katie1234- Komandor forum

Jak się przed 14.00 nie wylogujesz to zdążysz zdmuchnąć po 14.00 :) A mi został do zdobycia ostatni kawałek tortu i 10 bez niebieskich...

19. usiamik46

usiamik46 Stały bywalec

Witam :))
    Tort zjedzony w całości.. zostało dmuchanie do oporu..ile się da
    -mysz,jeż,zimorodek,wilk
    -kowhai,buk xl,oliwka xxl,pinia xxl,śliwa xxl
    -orzesznica xl,papaja xxl,karambola xl-2x,wianowłostka xl
    Trzymam kciuki za walczących i życzę powodzenia.Miłej niedzieli wszystkim :))))

-katie1234- i Wrzosowisko3 lubią to.
  20. kropkowaty

kropkowaty Aktywny autor

skad wziąć krowie mleko?

-katie1234- lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.